Bazıalrına razı gelmesende kendi kontenjanımdan attım ama aslan payı senin dediklerin gördüğün gibi 😉Foruma vefa dersi vermişşsin valla helal olsun dostum
Bazıalrına razı gelmesende kendi kontenjanımdan attım ama aslan payı senin dediklerin gördüğün gibi 😉Foruma vefa dersi vermişşsin valla helal olsun dostum
Tebrikler tebriklerSenide sölediler arkadaş sinan 500 de sana atıcak yolluyorum şimdi
Yeni uyandik dost kesene bereket@butragueno @Calypso13 gelirse onlarıda halladeriz senin üzerinden
Kardeş adam başta demiş hedefe ulaşırsam kendi seçtiklerime ulaşırım diye 😅😅 yatıp uyusaydın takip şart dememiş ya10 tane adam 7 den beri burdayız bu şekilde olmaz ama iyice zıvanadan çıktı bu is
Ptr kanka sen misin puahhanabaButrqgeno hayatkumar
Ege joequane sinansrı
Bunalra farklı gönderim
Diğer arkadaşlarada ufak şans parası verebilirim
Valla kanka ismini belli etmemekte ısrarcı 🤣Ptr kanka sen misin puahhanaba
Bol şanslar Harry
Güzel kupon, takip edelim bakalım alttan alttan
Bana mı dedin sinana atıcam gönderim yapar sana dostumPtr kanka sen misin puahhanaba
Bol şanslar
Bol şanslar dostum gelsin o zaman
@sinansrml63 750 atıyorum bu dosta ulaşacakPtr kanka sen misin puahhanaba
Bunada bol sans.iyi kazandiysan paranı degerlendir kardeş borç varsa öde PC al tlfn al kılık kıyafet al ayakkabı al bu para geldiği gibi gider bak
Bende ptr olduğuna eminim puhahahaPtr kanka sen misin puahhanaba
Eyvallah dost yok ben baska bisey dedim de kesene bereket daim olsunBana mı dedin sinana atıcam gönderim yapar sana dostum
Bol şans