- 43,233
- 12,005
- 113
Belki de vurgun yapmistir gggFerdi ban mi yedi bugün hiç yoktu piyasada
Belki de vurgun yapmistir gggFerdi ban mi yedi bugün hiç yoktu piyasada
Yese ne olcam yen i nesap acil gelir sahtekarFerdi ban mi yedi bugün hiç yoktu piyasada
Valla yokluğu çok farkedildi bugün onsuz da olmaz bu forumYese ne olcam yen i nesap acil gelir sahtekar
Kardes 4 adim mi atican bu 4.ve son adimmi?aydinlar bizi karanlikta kaldikBekliom mutlaka oynar atarım bende slot felan yok yani kasayı yemem
Oynayınca kesin atarım buraya
Dolandirilmak i istiyorsun onu anlamadim bro.dolandirilmak istoyorsan seni dolandircak birileri elbet cikarValla yokluğu çok farkedildi bugün onsuz da olmaz bu forum
O kimZaten uğurlar felan hepsi gitti bari o kalsın
Son adim 3 adimi tamamlamisKardes 4 adim mi atican bu 4.ve son adimmi?aydinlar bizi karanlikta kaldik
Ugur kod konusundakimi?baska kim gitti ben gormedimZaten uğurlar felan hepsi gitti bari o kalsın
4. Adım demiş herhalde dost 4 adım değildir oKardes 4 adim mi atican bu 4.ve son adimmi?aydinlar bizi karanlikta kaldik
Kodcu ugur
Ulan burdan patlamakta uzer he.bayagida kasa yapmis umarim kazanirSon adim 3 adimi tamamlamis
Kasa atarsam tek adımKardes 4 adim mi atican bu 4.ve son adimmi?aydinlar bizi karanlikta kaldik
He tmm eyw.ortalik ışıl işil oldu bak 😁Kasa atarsam tek adım
Bol şansın olsun dost ins gelir atacağın kuponKasa atarsam tek adım
İkiye bölersemde 2 adım
Kasa atma zaten almissin bugün zorlama daha fazla küçük bi miktar gir gelirse dağıtım yaparsın geceyi bekle o kasayı 3 kat yaparsın benceKasa atarsam tek adım
İkiye bölersemde 2 adım
Yok oynarım ben tak diyede dagıtım yapayım diye mantıklı maç bakıomHedefe son adim olunca boyle dusunuyor insan kararveremiyo
Baskan çok kişiyi uçurmuş valla suly felan hepsini paket etmisUgur kod konusundakimi?baska kim gitti ben gormedim