- 17,885
- 2,926
- 113
Heyecanlı anlar basladi😀Hayat kıdemlisin burada öle deniliyor sen diğer arkadaşları seçebilirmisin dağıtımıda yaparmısn
Heyecanlı anlar basladi😀Hayat kıdemlisin burada öle deniliyor sen diğer arkadaşları seçebilirmisin dağıtımıda yaparmısn
250 yi 10 kişiye vereceğine Ege'ye verdiğin iyi olmış 🤣Ulan nankör soylenmezde 250 aldın benden 10 kısının hakkıydı o sana verdım püü
Dm aç diyip herkesin kullanıcı adını yaz ekle dost orayaSöle ben açarım
sen bırıyle aç diğeri diğerlerini alırSöle ben açarım
Adam@Hayat1kumar dagitima almadigin ama takip eden 1 kisiyede ben destek oluyum yazda onu bana
Doritosuma bak be@Hayat1kumar dagitima almadigin ama takip eden 1 kisiyede ben destek oluyum yazda onu bana
Dostum ben @Barrios sonsuz güvenirim onun dediklerine öncelik veririm o kadar dağıtım yapmış adam yanılmaz herhaldeBarrios herkesi tanimiyorki dost
Saol kankam burdayım@Hayat1kumar dagitima almadigin ama takip eden 1 kisiyede ben destek oluyum yazda onu bana
Benim hesap 3 senelik ama son 6 aydır aktifim burda beni görmemesi imkansız o zamanDostum ben @Barrios sonsuz güvenirim onun dediklerine öncelik veririm o kadar dağıtım yapmış adam yanılmaz herhalde
Görmüştür illakiBenim hesap 3 senelik ama son 6 aydır aktifim burda beni görmemesi imkansız o zaman
800₺ ye satarım @egehandro ya senin ibanı alırsaYooo atmıcam iban 250 ye senı esır aldım puhahaj
Yok abi siz grup dmyi yapın bana söle acarım dmyi benide hemn lırısnDm aç diyip herkesin kullanıcı adını yaz ekle dost oraya
Bende var la onun ibanı bizde atmışız nerede attıysak hata yapıp800₺ ye satarım @egehandro ya senin ibanı alırsa
Kardeş boşver onu bunu kım nedır herkes bılıyor burda her konuda takıp kasan hıc konu açmayan adamları merak etmeDostum ben @Barrios sonsuz güvenirim onun dediklerine öncelik veririm o kadar dağıtım yapmış adam yanılmaz herhalde
ege yapsın sende girersin sonraYok abi siz grup dmyi yapın bana söle acarım dmyi benide hemn lırısn
Kim onlarKardeş boşver onu bunu kım nedır herkes bılıyor burda her konuda takıp kasan hıc konu açmayan adamları merak etme
Sanada 3 k atmıstım onuda soleyeyım aldıkmı gerı hatırlamıyorum bakmam lazım hesap haraketlerine 😀😀800₺ ye satarım @egehandro ya senin ibanı alırsa
Geçen ban yedım solememKim onlar