- 71,039
- 13,724
- 113
E benTmm senode amz ben sadece oneri veriyom gfgf
E benTmm senode amz ben sadece oneri veriyom gfgf
Tatlı da ister misin kanka 🤣Bı şans bakiyesi iyi olurdu sabah sabah kahveyle birlikte
Benide unutmayın laMalborayi da unutmayak
Olm kahve paran var zenginsin senBı şans bakiyesi iyi olurdu sabah sabah kahveyle birlikte
Kardeşim bunlar teşkilat olmuş zaten vallaha yattık falan diye ağlama totemi yapmıştı hayroo orda demiştim bu @butragueno multisi diye bak haklı çıktım 🤣Malborayi da unutmayak
Enişte sor bakıyım kız arkadaşı varmıymışşBenıde sole benıde sole
Ben 5 gündür banlıydım çok dağıtım yaptım dıye ban yedimBeyler sizi tanımıyorum surda 3-5 gün rollere baktım ne kadar tanıdıysam o
Ama kimse alınmasın burada dağıtımı alıp ağam paşam deyip sonra slm veryenler görmezden gelenler adamcılık yapanlar olduğunu sadece dagıtım kovalayan olduğu söylüyor dostum yalan sa buyrun söyleyin
adam haklıBen 5 gündür banlıydım çok dağıtım yaptım dıye ban yedim
Hiç girme o tartışmaya, konunun başında sadece istediklerime veririm yazmışsın, olanlara da şans parası atıcam diyorsun zatenBeyler sizi tanımıyorum surda 3-5 gün rollere baktım ne kadar tanıdıysam o
Ama kimse alınmasın burada dağıtımı alıp ağam paşam deyip sonra slm veryenler görmezden gelenler adamcılık yapanlar olduğunu sadece dagıtım kovalayan olduğu söylüyor dostum yalan sa buyrun söyleyin
bak bu doğruKendiside cok dagıtmış ama yeri gelmiş 100 lira için cvp bile vermemişler adamcılık yapıp konu dışına cıkarmışlar
Gerçek bir robin hoodKendiside cok dagıtmış ama yeri gelmiş 100 lira için cvp bile vermemişler adamcılık yapıp konu dışına cıkarmışlar
Allah onları alsınKendiside cok dagıtmış ama yeri gelmiş 100 lira için cvp bile vermemişler adamcılık yapıp konu dışına cıkarmışlar
Haklı özellikle metinBeyler sizi tanımıyorum surda 3-5 gün rollere baktım ne kadar tanıdıysam o
Olur dostButrqgeno hayatkumar
Ege joequane sinansrı
Bunalra farklı gönderim
Diğer arkadaşlarada ufak şans parası verebilirim
Dost bi şans parası da bizi gorKendiside cok dagıtmış ama yeri gelmiş 100 lira için cvp bile vermemişler adamcılık yapıp konu dışına cıkarmışlar
😁😁Hayri abim aynı dolan tromp gibi konuştun helal olsun