Ben olurumO kim bro o forumu nerden biliyo la 😁 adami ilk mez duydum aktif dedigin suat olur erhan olir tha machine falan olur
Ben olurumO kim bro o forumu nerden biliyo la 😁 adami ilk mez duydum aktif dedigin suat olur erhan olir tha machine falan olur
Kaybeden63 vardı ya o oluyor isim değişmişO kim bro o forumu nerden biliyo la 😁 adami ilk mez duydum aktif dedigin suat olur erhan olir tha machine falan olur
3 sayi fazla cikdi nesi zor la hakanBiraz zor oldu ama
Tbrkler1,30 kala sayı cıkmiyacakcsandım
Yoo 35 sny kala atmıyordi3 sayi fazla cikdi nesi zor la hakan
42 bile oldu1,30 kala sayı cıkmiyacakcsandım
Tebrik ederim dostumYeni zelenda 43 üstte alınır suan ama neyse dagıtım için olan kumarım burda bitsin ben gerisine bakarım
Dagitim mi şükürYeni zelenda 43 üstte alınır suan ama neyse dagıtım için olan kumarım burda bitsin ben gerisine bakarım
adam adam dağıtım için duruyorYeni zelenda 43 üstte alınır suan ama neyse dagıtım için olan kumarım burda bitsin ben gerisine bakarım
Helal olsunYeni zelenda 43 üstte alınır suan ama neyse dagıtım için olan kumarım burda bitsin ben gerisine bakarım
Hee tm simdi oldo.o adam aktifti benide taniuor neyseki 😁😁😉Kaybeden63 vardı ya o oluyor isim değişmiş
Kesene bereketYeni zelenda 43 üstte alınır suan ama neyse dagıtım için olan kumarım burda bitsin ben gerisine bakarım
Kesene bereket@Barrios dostum ile görüşüyorum yazacam buraya dağıtımı tesekkürler herkese
Yeter araba parası almana gerek yol bayram harçlığını çıkardın yeterYeni zelenda 43 üstte alınır suan ama neyse dagıtım için olan kumarım burda bitsin ben gerisine bakarım
gizli tanıdık belli oldu@Barrios dostum ile görüşüyorum yazacam buraya dağıtımı tesekkürler herkese
Helal olsun bize bole adamlar lazimadam adam dağıtım için duruyor
Seni tanıyorsa tmHee tm simdi oldo.o adam aktifti benide taniuor neyseki 😁😁😉