- 10,124
- 3,843
- 113
Nazar edecen nazarVaybe biz 100 TL bulamayalim![]()
Nazar edecen nazarVaybe biz 100 TL bulamayalim![]()
Sarhoş kafayla mi bu hesap ayık kafayla mi4 saat dediğin nedir ki 240 dakika, 14400 saniye
sarhoş kafayla böyle ayıkını birde sen düşünSarhoş kafayla mi bu hesap ayık kafayla mi![]()
Yok be dost olur paramız bir kaç güne parasizken kimse bakmıyor yüzümüzeNazar edecen nazar
Bilirim bilirim başıma geliyorYok be dost olur paramız bir kaç güne parasizken kimse bakmıyor yüzümüzenormaldir insanlık hali
Bir iki kod felan bir şeyler bul la kuruş para yok ekmek sigara alalım bari yap bir kıyak iki kod salla yatirimsizsarhoş kafayla böyle ayıkını birde sen düşün![]()
Benim arsayı da kamulaştırdılar devlet kuşu kondu 2 aya milyonerim 🤣🤣 7den fazla milyon hemde 🤣🤣Son 20 25 gün falan kaldı Denetim şu çalışma bitsin muronunn da çiçekleri açacak
Ya senide görecem abi sıkıntı yokta oynasak bir dert oynamasam iki dert çekimi 4 saat sonra yaptırıyor bilemedimBir iki kod felan bir şeyler bul la kuruş para yok ekmek sigara alalım bari yap bir kıyak iki kod salla yatirimsiz
Allah kalbine göre versin KralBenim arsayı da kamulaştırdılar devlet kuşu kondu 2 aya milyonerim 🤣🤣 7den fazla milyon hemde 🤣🤣
kanka benim kafam güzel valla ben olsam 1 adım daha atar salardım çekime kadar ama karar senin@parsens ne diyon kanka ne yapalım
4 saate çekeriz ancak devam mı edelim kalsın mi acil fikir ver
Amin cümlemizin tarlasına arsasına hastane okul imarı versin RabbimAllah kalbine göre versin Kral
Devam o zamankanka benim kafam güzel valla ben olsam 1 adım daha atar salardım çekime kadar ama karar senin![]()
Oyna gitsin aynı maçlar çekeriz sponsor site alırız paranı her türlüYa senide görecem abi sıkıntı yokta oynasak bir dert oynamasam iki dert çekimi 4 saat sonra yaptırıyor bilemedim
Alalım rollingimizi@parsens ne diyon kanka ne yapalım
4 saate çekeriz ancak devam mı edelim kalsın mi acil fikir ver
Tabiki oynama dost bu site odemezki katlasan bence bekle kasa kaç bilmiyorum da dost ...Ya senide görecem abi sıkıntı yokta oynasak bir dert oynamasam iki dert çekimi 4 saat sonra yaptırıyor bilemedim
Kasa 1k civarı bişeyTabiki oynama dost bu site odemezki katlasan bence bekle kasa kaç bilmiyorum da dost ...
Sponsor olunca ödeme garantisimi oluyorOyna gitsin aynı maçlar çekeriz sponsor site alırız paranı her türlü
Valla ben aldıktan sonra hep iptal edildiSponsor olunca ödeme garantisimi oluyorödemez en fazla sponsorluk iptal edilir