Dedimya kanka ben bu takımları bilirim ilk yarıdan 2 atamadiysa öyle bitiyor geneldeSon dk lara yakın daha net bulur gbı ew atamazsa
Ben 75 ten sonra kontradan beklıyorumDedimya kanka ben bu takımları bilirim ilk yarıdan 2 atamadiysa öyle bitiyor genelde
Bol şanslar dost@dost bir miktar bakiye yollamış ne yaparsan yap dedi bize yakışan gelsede gelmesede rolling açmaktır düşünmesi yeter iyi forumlar.
Hadi bakalımBen 75 ten sonra kontradan beklıyorum
Atacak kankim inşallahDedimya kanka ben bu takımları bilirim ilk yarıdan 2 atamadiysa öyle bitiyor genelde
Yatin uyuyun beyler bu takim gol falan atamaz sizleri seviyorum Allah'a emanet olun82 oldu dep atcanmı
Ew attı la 1-1Yatin uyuyun beyler bu takim gol falan atamaz sizleri seviyorum Allah'a emanet olun
Belliydi Gelenden geçenden yer dakika 30 da bir sıfır maç 2 sıfır olmaz ki istese 5 atardı Eve hakkınızı helal edin ben yatıyorum @Başkan konuyu kitleyelim sana zahmetEw attı la 1-1
Bıtene kdar bakıp bende yatarım belkı sana olur atarıkBelliydi Gelenden geçenden yer dakika 30 da bir sıfır maç 2 sıfır olmaz ki istese 5 atardı Eve hakkınızı helal edin ben yatıyorum @Başkan konuyu kitleyelim sana zahmet
Yok cano yat bidahaki rollingte buluşuruz gol falan çıkmaz son dakikalar zatenBıtene kdar bakıp bende yatarım belkı sana olur atarık
Bıtmeden gıtmeyecemYok cano yat bidahaki rollingte buluşuruz gol falan çıkmaz son dakikalar zaten
Dur bitsin kardom ona göre giderizYok cano yat bidahaki rollingte buluşuruz gol falan çıkmaz son dakikalar zaten