- 11,501
- 10,008
- 113
haylanın sigara yine bitmiş abi sigara almaya gitti galiba sinirden muro bi geldi kuponlar yatmaya başladı a*@haylan06 aga yemin ederim iddaadan soğudum özellikle 2. Kupon yüzünden bir gol gelsin tutmuş gibi sevincem artık
haylanın sigara yine bitmiş abi sigara almaya gitti galiba sinirden muro bi geldi kuponlar yatmaya başladı a*@haylan06 aga yemin ederim iddaadan soğudum özellikle 2. Kupon yüzünden bir gol gelsin tutmuş gibi sevincem artık
Haylan sahaya atladı galiba ipedden🥴 forvetleri kirbacliyorhaylanın sigara yine bitmiş abi sigara almaya gitti galiba sinirden muro bi geldi kuponlar yatmaya başladı a*
Bol şanslar 💯@Solskjaer
@parsens
Kafamıza göre abilerlerle, kardeşlerle 1 Maç 2 maç takılacağız gittiği yere kadar
Şansımız bol olsun
Birazdan başlıyoruz
Haylan sahaya atladı galiba ipedden🥴 forvetleri kirbacliyor
Abi affet başaramadım@haylan06 aga yemin ederim iddaadan soğudum özellikle 2. Kupon yüzünden bir gol gelsin tutmuş gibi sevincem artık
Gel aga gel hoşgeldinBol şanslar 💯
Estağfurullah kardeşim eline emeğine sağlık sohbetimiz yeter para pusta yakışır 👌Abi affet başaramadım
haylan sıkı tutun üstümüzü giyindik çorapları dize kadar çektik bekliyoruz @parsens mazeret izni aldıracak bugün işten 🤣🤣durun la durun başkanın çekilişten 400 kazanmıştım atayım devam edelim buradan böyle bırakılmaz burası ama ben merdivenleri tek tek çıkarım![]()
Ne buldum neee Allah çarpsın sanada benziyordurun la durun başkanın çekilişten 400 kazanmıştım atayım devam edelim buradan böyle bırakılmaz burası ama ben merdivenleri tek tek çıkarım![]()
ahahahahahahahahahahahahahahahahha kahkaha attım a*Ne buldum neee Allah çarpsın sanada benziyor
Hahahahhaha
🤪🤪🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😄😂😄😂😄😂
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Ula tipte 10-15 yıl sonraki halin aynı sen 🤣ahahahahahahahahahahahahahahahahha kahkaha attım a*
Hadi bakalim bekliyoruzşu siteye atıp geliyorum
Sinirden mi hala küçücük umudun varmı?Bitene kadar bakacam
yok la ben sarışınım bu dayı benden alkolikUla tipte 10-15 yıl sonraki halin aynı sen 🤣
Oda sarışın adam tütün içmekten esmerleşmiş 😂yok la ben sarışınım bu dayı benden alkolik![]()