- 5,179
- 4,236
- 113
Kuponları geçtim golll diyemedim golll yazamadım buraya 🤣😂🤲
Abi sorma takıma küfür edemedimKuponları geçtim golll diyemedim golll yazamadım butpraya 🤣😂🤲
son düdük çalmadan umut kesilmez ben sana dedirtirim gol yarınKuponları geçtim golll diyemedim golll yazamadım buraya 🤣😂🤲
Kayıp bonusu yok bu oe sitedeKasa 500 hedef kayıp bonusu
He 2 dakikada bitecek nah dierizson düdük çalmadan umut kesilmez ben sana dedirtirim gol yarın![]()
Seninki 5 saat sürdüde ne oldu mal değneği 😂😂He 2 dakikada bitecek nah dieriz
Küfretme amanElim ayağım titriyor küfür edemedim diye 😂
Sendede 90+ yı görürsem yarın muroya saracam artık 5 dakikada sker atar rolleri O başka türlü yapıyor bu sporu🤣son düdük çalmadan umut kesilmez ben sana dedirtirim gol yarın![]()
Maç vardı maç bugün sende olsan kim olursa olsun olmazdi gol yok baksana Ağailk kupon efsaneydi ama @Solskjaer
6 yıllık evliyim agaKüfretme aman
Boşa geçiyor zaman
Kumardan bekleme derman
Manita bul kendine yoksa halin yaman
Tmm vazgectim capkinlik yasak sana6 yıllık evliyim aga
ben 1.5 saatte 3 adım rol tamamlayıp 600ü 3.800 yapıp 1900 dağıttım bi dost sponsor olmuştu sen düşünSendede 90+ yı görürsem yarın muroya saracam artık 5 dakikada sker atar rolleri O başka türlü yapıyor bu sporu🤣
Hangisi laa o milat geçti o kuponun üstünden unuttum yaşlıyım ben🥴ilk kupon efsaneydi ama @Solskjaer
gilli hullHangisi laa o milat geçti o kuponun üstünden unuttum yaşlıyım ben🥴
Laaa niye demiyonnn bize karada kürek cektiriyon 🤪ben 1.5 saatte 3 adım rol tamamlayıp 600ü 3.800 yapıp 1900 dağıttım bi dost sponsor olmuştu sen düşün![]()