Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Haylan06 | Kasa 500 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,183
4,242
113
La konuda değilim ben insanız hepimiz hersey bizim için Ağa dünden beri muro abinin benden büyük abi diyorum konusu geçiyor yazmak istedim harbiden burası da bı değişik cidden mk
Aga sen ne yazdığımı iyice okudum mu neyi dokundu sana adam düşmüş salın gitsin dedik kötümü konuştum neyse uzamasin iyi forumlar

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
La adamın denetimide var bende bilirim denetim ceza işleri sıkıntı dost vardır bı sıkıntısı niye yuklenildi bu adama bu kadar ha Muro abi bilerek keyfine adama parasini atmadiysan seninde karakterine sokayım abi
ya işte bu illet böyle bunu içen anasını da karısını da satar öyle iğrenç bir şey ama sana sürekli iyilik yapan bir adama bunu yapmazsın dost.

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,183
4,242
113
Sende cansın ağam kim kimin parasına bilerek isteyerek keyfine çöküyor sa onun ta mk ama sıkınti vardır başka mevzu vardır o ayrı ben yeniyim 2024 üyesiyim gördüğüm neyse onu yazdım yanlis anlama
Estağfurullah agam benim fikir alışverişi güzeldir seviye korunduğu müddetçe

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,183
4,242
113
Cansın ben dahil olmam kolay kolay biseye ama dünden beri haylan kardesim baya mevzu yaptı demekki baya dokunmuş kardeşe yazmak istedim dediğim gibi bilerek isteyerek keyfine dolandıran o*rspi c*o*gudr
Nokta

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,584
6,928
113
Abi maç yok dediğim gibi 1 de başlıyor 45 dakikası var
Güncel kasa 1590 küsur 90 küsürü iki maça attım maksat 1 e kadar vakit geçsin
1500₺ düz kasamız mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...