- 50,528
- 23,781
- 113
Ya şu oranlar gitti ya ona yanıyorum ya 250 lira yatırım yapmış ya 100 lira yatırımdı holigan daha öncevaayy takipteyizz dee
Ya şu oranlar gitti ya ona yanıyorum ya 250 lira yatırım yapmış ya 100 lira yatırımdı holigan daha öncevaayy takipteyizz dee
sen onu bunu s*ktr ette sen bu haylanı nasıl öttürdün anlatsana biraz taktik verYa şu oranlar gitti ya ona yanıyorum ya 250 lira yatırım yapmış ya 100 lira yatırımdı holigan daha önce
La kalk siktir git buradan gülüyorum bokunu çıkarma kaybol ağzımdan küfür çıkacak çakal utanmazYa şu oranlar gitti ya ona yanıyorum ya 250 lira yatırım yapmış ya 100 lira yatırımdı holigan daha önce
Hasan candır yasen onu bunu s*ktr ette sen bu haylanı nasıl öttürdün anlatsana biraz taktik ver
gidiyorum hadi şansın bol olsunKaybol lan buradan
Geç o işleri hala daha oran diyorsun ya dalga mı geçiyorsun sen abartma artıkHasan candır ya
ahahahahahahahaha ulan iyi ki yanında değilm ne d*şş*k yapardım senle hahhahaahahhahahaSigara alıp gelecem ya sigaram yetmeyecek yine stres yaptı beni bir hava alıp geliyorum ağalar
Aha Muro dayı gelmiş adam dünden beri ortalığı yıktı dolandırmışsin dayı haylani parasını at adama Muro başkan yakışmaz sana mkgidiyorum hadi şansın bol olsun
özel oran tutturup atar dostAha Muro dayı gelmiş adam dünden beri ortalığı yıktı dolandırmışsin dayı haylani parasını at adama Muro başkan yakışmaz sana mk
Kapatın o konuyu aga haklıda olsak herşey olur imtihanı kaybetti ona bu yeterAha Muro dayı gelmiş adam dünden beri ortalığı yıktı dolandırmışsin dayı haylani parasını at adama Muro başkan yakışmaz sana mk
insanın güveni yıkılınca böyle oluyor işte sonra başkası geliyor bu da aynı diyip geçiyor hayatta böyleKapatın o konuyu aga haklıda olsak herşey olur imtihanı kaybetti ona bu yeter
La konuda değilim ben insanız hepimiz hersey bizim için Ağa dünden beri muro abinin benden büyük abi diyorum konusu geçiyor yazmak istedim harbiden burası da bı değişik cidden mkKapatın o konuyu aga haklıda olsak herşey olur imtihanı kaybetti ona bu yeter
yok sana bir şey demedi o rol yapıyoruz ya salın diyor ona yağmurlu havada su yok bundan sonra atanı uyaracağım ben her türlü artık. Yemek yediği kaba pislemek, yazık.La konuda değilim ben insanız hepimiz hersey bizim için Ağa dünden beri muro abinin benden büyük abi diyorum konusu geçiyor yazmak istedim harbiden burası da bı değişik cidden mk
La adamın denetimide var bende bilirim denetim ceza işleri sıkıntı dost vardır bı sıkıntısı niye yuklenildi bu adama bu kadar ha Muro abi bilerek keyfine adama parasini atmadiysan seninde karakterine sokayım abiözel oran tutturup atar dosthahahahhahahhahahhaa