Bende 1.1 devamMaç kayboldu
ya boşver betcoyu gelir birazdanLa valla betcoda yok
Abi çok iyi takım bu bakma şimdi salaktan 2 tane atar benimde favorim nerede görsem oynarım hele ki geride ise daha çok severimAh be gillingham gençliğimde az ekmeğini yemedim senin varoll👌
eeeee bunlar atmamış daha 60 a kadar 1i gelsin müzik dinlemeye başlamadım dahaAh be gillingham gençliğimde az ekmeğini yemedim senin varoll👌
İçerde bu kupon kacari yokeeeee bunlar atmamış daha 60 a kadar 1i gelsin müzik dinlemeye başlamadım daha![]()
Huull devam 1.1 senin site kafayı yemişHull bende yok sizde o iş listeden kalktı
Geldi şimdi geri Acun yine hainlik peşinde maçı mı sattı 2 dakikada ne yaptıHuull devam 1.1 senin site kafayı yemiş
Vallahi sinir oldum Wimbledon maçıydı 🤬ah lan bi ara 2.5 üst hull açmışlardı ilk yarı 2500 oran, şerefsizler 14-15 de 1-1 yapıp ilk yarıyı öyle bitirmişlerdi şimdi hatırladım sinirlerim zıpladı
hatırladın dimi sende şeref yoksunlarıVallahi sinir oldum Wimbledon maçıydı 🤬
bak buda ilk yarı 1-1 hull maçı görünce iy kg kasa basalım bundan sonraVallahi sinir oldum Wimbledon maçıydı 🤬
Gelene git demek yakışmaz bize sevdiğimiz agalar olursa tat verir🤫Şimdi buralar sakinya az sonra kupon tutar 2 adım gidersek neler olur neler 😄
Aynen öyle abide bizim maclarda tat yok hadiiii gelsin goller artık gol dakikalarıGelene git demek yakışmaz bize sevdiğimiz agalar olursa tat verir🤫