- 10,183
- 9,251
- 113
Benimki ya biranda parayı buluruz ya biranda batarız rollingi 😂2065 ödedik -720 olduk senin roll ün için sabaha kadar haydi bakam![]()
Benimki ya biranda parayı buluruz ya biranda batarız rollingi 😂2065 ödedik -720 olduk senin roll ün için sabaha kadar haydi bakam![]()
eyvah eyvahBenimki ya biranda parayı buluruz ya biranda batarız rollingi 😂
Haydi bol şanslarBOLLLL ŞANSSS ALIP GEÇİYORUZ HEMENNN
🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸
500 1.50 oran oynasan 4. 1.50 oranda 2.5k yapıyor kankaBen sevmiyorum 500 ü 700 yap falan onlar saçma şeyler böyle devam hadiii
4 maç kombineye eş değer tekte yapsak yine aynı hesap yani bir mantığı yokLa 500 zaten slotta 750 2 dakikada olur onun için burada dakikalarca strese gerek yok koyup geçecen 🤣
Haylan benden gelirse gelsin gelmezse defolsunn gitsin severim deliyi👌La 500 zaten slotta 750 2 dakikada olur onun için burada dakikalarca strese gerek yok koyup geçecen 🤣
Hahaha gelecek ne demek gelmeyecek 😄Haylan benden gelirse gelsin gelmezse defolsunn gitsin severim deliyi👌
Parsens bugün ilgi alaka sıfır@parsens hazır mı müzikler dakikalar🤣
2. Yarı oynanıyorBetcolarda sorun var Maç bir sitede ilk yarı diyor diğer sitede 47. Dakika diyor hangisine inanalım
60a kadar teki gelecekte diğeri için müzik arıyorum ilk birayı açtım bakalım gazamız mübarek olsun@parsens hazır mı müzikler dakikalar🤣
Para var imkan nereleerde döt gezdiriyor kim bilir🤣Parsens bugün ilgi alaka sıfır
Tek içen tek ölürrrr60a kadar teki gelecekte diğeri için müzik arıyorum ilk birayı açtım bakalım gazamız mübarek olsun![]()