- 9,360
- 1,190
- 113
Kenyalar yedi
aynenKenyanın yemesi iyi oldu 2 tane atması için
israil hiç blelli olmuyor bro 90 a kadar umut var orda 90 da kg çok görümKenyalar yakmasa İsrail yakar bizi adamların daha kaleye şutu yok 😆😆
korner oluyor maçta bu bir sinyalKenyalar yakmasa İsrail yakar bizi adamların daha kaleye şutu yok 😆😆
Evet o lig öyle 90 dk da 3 gol çıktığını bilirimde o şans bize vurmaz hacı 😆israil hiç blelli olmuyor bro 90 a kadar umut var orda 90 da kg çok görüm
vurur vurur ümitsiz olmamak lazımEvet o lig öyle 90 dk da 3 gol çıktığını bilirimde o şans bize vurmaz hacı 😆
Cano forumdasın sen sanırım, kupon lose olursa sana zahmet adminleri etiketlersin konu kilit diye bir zahmet tutarsa ulaşırım ben sana zaten.korner oluyor maçta bu bir sinyal![]()
tamam dostum ilgilenirim merak etmeCano forumdasın sen sanırım, kupon lose olursa sana zahmet adminleri etiketlersin konu kilit diye bir zahmet tutarsa ulaşırım ben sana zaten.
Bol şans reisDüşük ihtimal ama başarılı olursa.
Gelirse 6 kişi 500₺
Umrumda değil burası sende cano tutarsabak şimdi kuponun geliyo olsaydı burda 20 kişi hadi gol gol gol diye yazmaya başlardı![]()
tamam brom sağlıcaklaUmrumda değil burası sende cano tutarsa
3 bin senindir. Tutmazsa lose yazarsin hadi görüşürüz çocuk hanım dışarıya çıktık sıkıntı oluyor
Bol şanslar kankamDüşük ihtimal ama başarılı olursa.
Gelirse 6 kişi 500₺
en azından ilk yarılar kenyalar atsa, 2. yarı yopunluğu israil maçına versekHapoel maçında gol yok sadece