http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayırlı Geceler

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,432
178,581
113
bu çekiliş olayı bazen can sıkıyo hakkaten. 1- söz verip sözünü tutmayanlar 2- hiç merhaban olmayan kişilerin özelden farklı nedenle yazması. bu ay ben o yüzden yapmadım sırf , birisi diyo ben totem yaptım gönder öbürü farklı bişey çekiliş yaparkende özellikle sadece emoji bırakanlar arasında diyorum bu sorunlar olmaması için
sırf bu olaylar olmasın diye maddi talep olmasın diye kurallar getirildi dost..
Takip eden benim hakkım diyor.. başkası geliyor benim hakkım diyor..
kuponu paylaşan 200 kazanıyor 100 dağıtıyor.
Başka etkinliğe katılınca neden katıldın oluyor.
Böyle sorunları büyütmemek lazım herkesin ihtiyacı olabilir.
herkes eğlensin güzel vakit geçirsin diye buradayız..
Onun için bazı şeyleri görmezden gelinmesi gerekir.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Teşekkür ederim modum beni bu durum rahatsız etti açıkçası böyle bir şey denmiş olması bana mi dediler bundan emin değilim sadece beni etiket atıp sana diyorlar demişler buda beni üzdü neyse sağlık olsun dost teşekkür ederim
Dostum bu senlik yada Sana ozel Soylenen Birsey degil Şimdi Soyle dusun Ben misal 1 k lık kupon tutturuyorum ama 300-400 kazanan adamın cekılısıne Katılıyorum Bu sence etık bırseymı Hadi katıldın bunu sana Dile getirenlerde sadece gorusunu soylemıstır bukadar takılmana Gerek yok adam senin ne niyetle katıldıgını bilmezkı mod orada cekılısı cıkardımı o 1 k lık para kazanan Adam birde 300 400 tl kazann ve 20 30 dagıtan adamın cekılısınden cıktımı ve o parayı aldıgı zaman da Ben o adamada iki laf yazarım k.bakma Berkcim Ok

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Bence de bir sınırlamaya gerek yok zaten tamamen şans işi bu adama 100 cıktı diye sonraki 40 kişi arasından yine çıkacak değil tam tersi belki o adam sıralamada olduğu için sans sana bile geçebilir etkiler sırası bu tamamen şans

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Dostum bu senlik yada Sana ozel Soylenen Birsey degil Şimdi Soyle dusun Ben misal 1 k lık kupon tutturuyorum ama 300-400 kazanan adamın cekılısıne Katılıyorum Bu sence etık bırseymı Hadi katıldın bunu sana Dile getirenlerde sadece gorusunu soylemıstır bukadar takılmana Gerek yok adam senin ne niyetle katıldıgını bilmezkı mod orada cekılısı cıkardımı o 1 k lık para kazanan Adam birde 300 400 tl kazann ve 20 30 dagıtan adamın cekılısınden cıktımı ve o parayı aldıgı zaman da Ben o adamada iki laf yazarım k.bakma Berkcim Ok
Bu kimseyi rahatsız etmemeli dostum çekilişler maddi kazanç için yok birileride kazansın diye var adamın 1k parası var diye çekilişe katılamaz diye bir durum yok sende çalış sende 1k yap yada bende çalışayım benim de olsun yeri gelir 5k olur katılırsın yeri gelir 0tl olur katılırsın zaten tamamen şans adminler çekilişi yapıyor kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Bence de bir sınırlamaya gerek yok zaten tamamen şans işi bu adama 100 cıktı diye sonraki 40 kişi arasından yine çıkacak değil tam tersi belki o adam sıralamada olduğu için sans sana bile geçebilir etkiler sırası bu tamamen şans
Takılma Canım kardesim senin niyetini biliyorum Ben Burada bes kurus Faydası olmuyan adamlar malı goturuyor Onlar goturucegine Sen gotur Problem degil ;)

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Takılma Canım kardesim senin niyetini biliyorum Ben Burada bes kurus Faydası olmuyan adamlar malı goturuyor Onlar goturucegine Sen gotur Problem degil ;)
Elimden geldiğince herkes için gerekeni yapmak isterim dost kimse kimseyle tartışmasın lütfen şansınız varsa o para zaten sizi bulacaktır teşekkür ederim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Bu kimseyi rahatsız etmemeli dostum çekilişler maddi kazanç için yok birileride kazansın diye var adamın 1k parası var diye çekilişe katılamaz diye bir durum yok sende çalış sende 1k yap yada bende çalışayım benim de olsun yeri gelir 5k olur katılırsın yeri gelir 0tl olur katılırsın zaten tamamen şans adminler çekilişi yapıyor kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok
ben sana ılımlı yaklasıyorum Sen hala konuyu uzatıyorsunda uzatıyorsun Dostum ya sen benım dmeek istedigimi anlamadın Yada ben anlatamadım Dostum

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,658
3,410
113
sırf bu olaylar olmasın diye maddi talep olmasın diye kurallar getirildi dost..
Takip eden benim hakkım diyor.. başkası geliyor benim hakkım diyor..
kuponu paylaşan 200 kazanıyor 100 dağıtıyor.
Başka etkinliğe katılınca neden katıldın oluyor.
Böyle sorunları büyütmemek lazım herkesin ihtiyacı olabilir.
herkes eğlensin güzel vakit geçirsin diye buradayız..
Onun için bazı şeyleri görmezden gelinmesi gerekir.
Aynen öyle başkan , ama bazı durumlar can sıkıyor bir üyenin farklı bir üyeye kalk benim için konu aç demesi konu açan kişinin gelirse çekiliş yerine kupon tahmin olarak kupon açması(zeki ya) diğer tarafta söz veren kişinin sözünü tutmaması. Çoğu kişi içinde aynıdır eminim, benim için önce saygılı olmak önemli 2.si sözünü tutmak 3.sü de buyruk altında olmamak bunlaraı görünce canım sıkılıyor.

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Elimden geldiğince herkes için gerekeni yapmak isterim dost kimse kimseyle tartışmasın lütfen şansınız varsa o para zaten sizi bulacaktır teşekkür ederim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Aynen öyle başkan , ama bazı durumlar can sıkıyor bir üyenin farklı bir üyeye kalk benim için konu aç demesi konu açan kişinin gelirse çekiliş yerine kupon tahmin olarak kupon açması(zeki ya) diğer tarafta söz veren kişinin sözünü tutmaması. Çoğu kişi içinde aynıdır eminim, benim için önce saygılı olmak önemli 2.si sözünü tutmak 3.sü de buyruk altında olmamak bunlaraı görünce canım sıkılıyor.
Onlarda Ayrı bır alem Dayı valla Tam noktaya Parmak basıyorsun

JoseMourinho

The Special One
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,403
27,776
113
Hiç kupon paylaşmayıp çekilişleri gelir kapısı görenlere engel olmuş oluyoruz bizler 😃
Çekilişler de onlara çıkmayınca saracak yer arıyorlar takılma hiç dostum sen ben bu aralar full forumdayim kim ne yapmış inan goruyorum sende burda elinden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorsun çekiliş yapmasanda yine dağıtım yapıyorsun Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı geceler
Merhaba beyler amacım tartışmaya mahal vermek değil muhabbet olsun bana etiket atılmış bu çekilişe niye katılıyorsun senin kupon tuttu gibisinden öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben çekilişe katılmak için beğenmiyorum ben tüm kuponları beğeniyorum bekleme tahmin çekiliş farketmiyor buna çekiliş gözüyle bakmayın lütfen zevk alın kuponu takip ederken

Diğer husus ise şu var ki ben çekiliş dışında da bir çok kişiye gereken konuda yardımcı oldum bunu yaptın veya yapmadın gibisinden konuşmuyorum sadece bunu gelir kapısı olarak görmeyin lütfen böyle saçma bir konuda zaten tartışmam ama daha düne kadar şans parası aldığınız adama bugün laf atmak yakışmaz şimdiden teşekkür ederim iyi geceler

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Hiç kupon paylaşmayıp çekilişleri gelir kapısı görenlere engel olmuş oluyoruz bizler 😃
Çekilişler de onlara çıkmayınca saracak yer arıyorlar takılma hiç dostum sen ben bu aralar full forumdayim kim ne yapmış inan goruyorum sende burda elinden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorsun çekiliş yapmasanda
Yok dostum yanlış anlasildiydam lütfen kimse kusura bakmasın kimseyle hiç bir derdim yok sadece hiç bir şekilde gündeme gelmek istemem ne bu adam dağıtıyor desinler nede bu adam alıyor desinler ben yeri geldikçe herkes için en iyisini yapmaya ve istemeye çalışıyorum herkese teşekkür ederim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Çekilişler de onlara çıkmayınca saracak yer arıyorlar takılma hiç dostum sen ben bu aralar full forumdayim kim ne yapmış inan goruyorum sende burda elinden geldiğince arkadaşlara yardımcı oluyorsun çekiliş yapmasanda yine dağıtım yapıyorsun Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı geceler
Dost ucu oyle acık bır cumle kuruyorsun kı :D