Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haydi Bire Delikanlıları Meydanda Oryantele

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,746
3,779
113
Öyle kös kös oturulmaz, çıkın bakam meydana sallayın bi o yana bi bu yanaaa, zipti çık tı zipticik

Delikanlılar vurun kundurayı yere savurun beli bi ileri bi geriiiii

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
Şekerler patlamaya başladı galiba 😂😂

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,573
1,567
113
Her zaman söyledim ama artık ısrarla soyluyorum.forumda açılacak olan monularim yönetim onayından gecmesi gerekir.cok saçma konar açılıyor.forumun anasını aglattilar
Aynn öyle kafayı yemiş milleti adam priz çalışmıyor diye konu açıyor yok televizyon bozuldu yok arka kapım gıcırdıyor yok boğazım ağrıyor ne yapmalıyım böyle konu mu olur bi de bunlar yetmezmiş gibi forum şikayetvara döndü gidip dolandırıcı sitelere para kaptırıp burda ağlıyolar

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,859
4,820
113
Niye ettim kafayı kırmaya 😆

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,548
2,031
113
Öyle kös kös oturulmaz, çıkın bakam meydana sallayın bi o yana bi bu yanaaa, zipti çık tı zipticik

Delikanlılar vurun kundurayı yere savurun beli bi ileri bi geriiiii
😂😂 Normal yok aw 😂 😂 😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Aynn öyle kafayı yemiş milleti adam priz çalışmıyor diye konu açıyor yok televizyon bozuldu yok arka kapım gıcırdıyor yok boğazım ağrıyor ne yapmalıyım böyle konu mu olur bi de bunlar yetmezmiş gibi forum şikayetvara döndü gidip dolandırıcı sitelere para kaptırıp burda ağlıyolar
O konular yine neyse adama burda ciddi ciddi g.tum kaşınıyor diye konu açtı efsane nick'li biriydi

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,548
2,031
113
Maalesef

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,244
569
113