31 Mar 2021 #1 Daimon Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 108,564 82,439 113 O bir çay istemişti, trenin içinde Biz tren yolcusuyduk, çölün içinde Ben yalnız kalmıştım, senin içinde Oysa kaç kişinin yerine sevmiştim seni! Aşkı geçtik, gözlerini açabilirsin…
O bir çay istemişti, trenin içinde Biz tren yolcusuyduk, çölün içinde Ben yalnız kalmıştım, senin içinde Oysa kaç kişinin yerine sevmiştim seni! Aşkı geçtik, gözlerini açabilirsin…
31 Mar 2021 #2 C cahitim Yeni üye Yeni Üye 3 0 1 Daimon' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 134540 O bir çay istemişti, trenin içinde Biz tren yolcusuyduk, çölün içinde Ben yalnız kalmıştım, senin içinde Oysa kaç kişinin yerine sevmiştim seni! Aşkı geçtik, gözlerini açabilirsin…[ Genişletmek için tıkla ...
Daimon' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 134540 O bir çay istemişti, trenin içinde Biz tren yolcusuyduk, çölün içinde Ben yalnız kalmıştım, senin içinde Oysa kaç kişinin yerine sevmiştim seni! Aşkı geçtik, gözlerini açabilirsin…[ Genişletmek için tıkla ...
19 Eyl 2021 #3 Daimon Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 108,564 82,439 113 Daimon' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 134540 O bir çay istemişti, trenin içinde Biz tren yolcusuyduk, çölün içinde Ben yalnız kalmıştım, senin içinde Oysa kaç kişinin yerine sevmiştim seni! Aşkı geçtik, gözlerini açabilirsin… Genişletmek için tıkla ... Geleydin bir çay içimi; sen çay dökerdin, ben de içimi 🧐
Daimon' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 134540 O bir çay istemişti, trenin içinde Biz tren yolcusuyduk, çölün içinde Ben yalnız kalmıştım, senin içinde Oysa kaç kişinin yerine sevmiştim seni! Aşkı geçtik, gözlerini açabilirsin… Genişletmek için tıkla ... Geleydin bir çay içimi; sen çay dökerdin, ben de içimi 🧐