http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayattan Ban Yemişler

cicinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
445
149
43
Kumar oynayan adam her şeyiyle bitik adamdır.bana kumardan 1 tane zengin olmuş insan gosteremezsin.2 kere Max win alsan ne olacak 5 katı parayı geri yine vereceksin zaten.kumari para kazanmak için oynayan adam elindeki herseyide bir bir kaybeder aile eş çocuk iş arkadas ve en önemlisi psikoloji.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,662
2,763
113
Roulette slotta sporda pokerde aşkta ailede finansal durumda borçda herşeyde sıfırım
Siteler ismimin üstüne güzel bi çizik atmış

Ne zaman yüzümüz gülücek aga bizim
Bizim üzüntümüz kaybettiğimiz paralar birilerine neşe oluyorsa ben o neşenin a***a koyarım

Herşeyde kaybediyorsan siteler neden üstüne çizik atmış ki onu anlayamadım. Kaybedenleri el üstünde tutarlar

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,404
8,105
113
Forumda olsun,çevremde arkadaşlarımda olsun,akrabalarımda falan hep çıkarcı adamları toplamışım başıma millete her derdinde sıkıntısında koştum,yeri geldi cebimdeki son kurusu gönderdim.Ama son günlerde o kadar kötü günler geçiriyorum ki yanımda kimseyi bulamadım.Tüm insanlardan nefret ediyorum.bundan sonra acımam kimseye .
parayı buldugum gün format yersın farkına bıle varmassın taki bi sonrakı yokluğa kadar bu döngü böle devam eder tecrübeyle sabit

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,662
2,763
113
Forumda olsun,çevremde arkadaşlarımda olsun,akrabalarımda falan hep çıkarcı adamları toplamışım başıma millete her derdinde sıkıntısında koştum,yeri geldi cebimdeki son kurusu gönderdim.Ama son günlerde o kadar kötü günler geçiriyorum ki yanımda kimseyi bulamadım.Tüm insanlardan nefret ediyorum.bundan sonra acımam kimseye .
Dünya çıkar menfaat üzerine kurulu. Bir insanın çok arkadaşı varsa ya yavşağın önde gidenidir, ya parasını yiyorlardır, ya da ünlü birisiyse yanında durarak prim kasıyorlardır. Başka türlü bir insanın nasıl çok arkadaşı olur ki. İnsanlara sürekli ''hayır'' dediğim için hiç arkadaşım yok. Açıkçası umrumda da değil

Birisine 40 iyilik yap en sonunda da 41. seferde istemeden de olsa kötülüğün dokunsun bütün önceki yardımların bir anda silinir gider. Denemesi bedava. Veya senden birşey istesinler ve hayır cevabını alsınlar bir anda gözlerinden düşüverirsin. İnsan bu işte

İnsanları ben de pek sevmem. Ama kedileri tek geçerim :)

İnsanlar, seni kullanabildikleri müddetçe sana bayılırlar ve sürekli överler ta ki ''hayır'' cevabını alıncaya dek. Hayır demeye başlayınca da etrafında pek kimse kalmaz

Son düzenleme:

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,404
8,105
113
Kumar oynayan adam her şeyiyle bitik adamdır.bana kumardan 1 tane zengin olmuş insan gosteremezsin.2 kere Max win alsan ne olacak 5 katı parayı geri yine vereceksin zaten.kumari para kazanmak için oynayan adam elindeki herseyide bir bir kaybeder aile eş çocuk iş arkadas ve en önemlisi psikoloji.
ya yazmayacaktımda kumarı para kazanmak için oynuyorsa demenle zaten kb özürdiliyorum ama sacmalama adımını atmıssın kumar oynayan adam zaten para kazanmak için oynar sen hiç zengin adamın lan dur şu oyuna gireyımde bi 500 verıp cıkayım dıyeni gördünmmü onuda gec sahsen param olsun yanı kumar oynama gereği olmasın saracagım dünya kadar hobi zart zurt var onlara sasarım kalkıpta kumarda vakit öldüreyım demem kımsr demez neyse yanlıs anlayıpta kızaraan yıne özürdiliyorum sadece yorum öle dusun

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,404
8,105
113
kumar sadece sabır ısıdır akıllıca oynanan her oyunda kaar edersın ama sabahın körunde kendımıde katarak canlıda bıtane hin ligi bulup bu maça giriyım ıy1.5 2.5 dersen zaten sen kafada batmayı ön plana almıssındır sabır ve ıstatıktık olmassa olmaz

cicinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
445
149
43
ya yazmayacaktımda kumarı para kazanmak için oynuyorsa demenle zaten kb özürdiliyorum ama sacmalama adımını atmıssın kumar oynayan adam zaten para kazanmak için oynar sen hiç zengin adamın lan dur şu oyuna gireyımde bi 500 verıp cıkayım dıyeni gördünmmü onuda gec sahsen param olsun yanı kumar oynama gereği olmasın saracagım dünya kadar hobi zart zurt var onlara sasarım kalkıpta kumarda vakit öldüreyım demem kımsr demez neyse yanlıs anlayıpta kızaraan yıne özürdiliyorum sadece yorum öle dusun
Reis kumar çok büyük bir hastalıktir.para kazanmak icin oynamaya basladiginda o dibe dalmaya batmaya basliyorsun.hayatini sadece kumar üzerine kuruyorsun ve kumardaki sistem kasa her zaman kazanır gerçeğiyle dibi goruyorsun.ama kumarı zevk hobi için oynarsan kaybedecegin miktarlar seni uzmeyecek seviye olur.kumardan uzun vadede kimse kazanamaz kimse zengin olamaz

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,159
1,458
113
Roulette slotta sporda pokerde aşkta ailede finansal durumda borçda herşeyde sıfırım
Siteler ismimin üstüne güzel bi çizik atmış

Ne zaman yüzümüz gülücek aga bizim
Bizim üzüntümüz kaybettiğimiz paralar birilerine neşe oluyorsa ben o neşenin a***a koyarım

Sana gerçek bı hikayeden bı flim önerisi
Şeker henrinin hikayesi izlemeni tavsiye ederim

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,422
6,059
113