Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket ? Hayatta ki Gerçek Lüksler Nelerdir ? 🧐

? Hayatta ki Gerçek Lüksler Nelerdir ?

• Kullanılan toplam oy
    300

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,098
1,153
113
Tavuk dürümle beraber ayran içmek

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Sakin bir zihin olmazsa diğer seçeneklerin hiçbirisi beni memnun etmez.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
Acelesizz sabahlar iyiymiş... 1991de ilkokulla başladı sabahın köründe yardırma derdi...

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,545
5,711
113
Sakin bir zihin bence lüks şahsıma konuşuyorum bu lüks oldu benim için 😔

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,339
12,349
113
En büyük lüx akıl sağlığı gerisi hava civa , para pul aile yaşantı her şeyi bir şekilde düzene sokma şansın var akıl sağlığın yoksa hepsi imkansız (ailevi maddi durumum o kadar berbat durumdaydı ki tam düzelmiş olmamasına rağmen şükür diyorum )

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kumar oynamayın en büyük lüks olur. Benim gibi bir hastaysanız en büyük lüks uyku veya ölüm olabilir çünkü uyanana kadar sıkıntı yok, dert stres yok. Her şeyten uzaksın, saf huzur.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
Sağlık sağlık sağlık.

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Hastayı umursamaksızın,direkt paraya tapan,sosyal medyada kendi PR'ını fake hesaplar oluşturarak yapan doktorlar varken,bu hayattaki en büyük zenginlik sağlıktır.

Editliyorum,gerçekten işini en iyi şekilde yapmaya çalışan doktorlara ayıp oldu.İlk cümlemde bahsettiğim kişiler doktor değil kasap !

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Kumar oynamayın en büyük lüks olur. Benim gibi bir hastaysanız en büyük lüks uyku veya ölüm olabilir çünkü uyanana kadar sıkıntı yok, dert stres yok. Her şeyten uzaksın, saf huzur.
Kumar ve içkiye hiç bulaşmamış olmak sağlıklı fit bir vucut ve seni sadece sen olduğun için seven akıllı ve güzel bir kadın.tabi bizim gibi kumarbaz lar için artık çok geç