Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayatsızlar

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Sorma dost bizde rap yapıyorduk hayalin içine ettik kumara bastığım paraları rape yatırsaydım coktan ünlüydüm konser veriyor olurdum
Halbuki şöyle olsa zenginsin zaten babanda zengin ulan orospu çocuğu sal da fakirin çocuğu da ümit sahibi olsun fazla para daha fazla para diye diye zenginlerin fazla para hırsı bizi de ister istemez sikti

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Yok aga biz 160 k içeri girmeden kaşıntı geçmiyor malesef 😔 artık kazanmak içinmi yoksa kaybetmenin zevkimi bilmiyorum ısrarla sürdürme küçücük umudu olan varsa net akıl fikir yoktur o adamda
İş hayatındayken gerçekten mekanlarda 1/2 k öder eğlenirdik zorumuza gitmezdi keyif çağırdık

Şimdi bu kumar aleminde 200/300 tl peşine düşüyoruz , kendimizi küçültürüyorz

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
İş hayatındayken gerçekten mekanlarda 1/2 k öder eğlenirdik zorumuza gitmezdi keyif çağırdık

Şimdi bu kumar aleminde 200/300 tl peşine düşüyoruz , kendimizi küçültürüyorz
Bu soruyu bu forumdaki her üye binlerce defa kendine sordu cevap kaybetmek zevk veriyor hickimse bırakmadı çünkü kumarı yarın 10 k bulsun ilk iş ATM yapıp siteye atmak kaybedeceğim diye diye üstelik

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
254
83
Artık kabul edin hepimiz bu illete köpek gibi bagimlıyız aslında hepimizin hikayeside aynı

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
Bizlerin adı bundan sonra Hayatsızlar

Gerçekten kumar oynadıktan sonra hayatta hiçbişeyden zevk alamıyorsun ,sosyalleşmek ,aktiviteler hepsini unutuyorsun
Yemek yemeği eğlenmeyi ,
Eskiden dışarıda çekirdek kola yapsak eğlenirdik.bu kumar artık bize çekirdek kola parası bile bırakmadı

Sadece yemek yemek keyifli onu da ramazan ayına kaptiriyoz bu aylık 😅

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Bu illetten nasıl kurtulacağız ?

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Öncelikle evliysen durumun iyi ise çok bağımlı durumdaysan telefonu tusluya çevir illa oynamak istersen git bayide 50 liralık kupon yap başka çaresi yok
Evli olupta çoluk çocuğunun rıskını kumara yatıran adamın şerefini sikeyim lütfen yorumu düzenlemeyin kalsın bunun bağımlılıkla alakası yok kansızlık bu bırak karını boşa götüne güvenemiyorsan ama burda kendini dizginle çünki söz konusu sen değilsin o sabiler o gariban kadın

Wolfy3558

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
22
8
Yemin olsun 1 kere vurgun yapayım çok değil 200-300 bin bırakacam hattı değiştirecem birdaha da oynamayacam.