Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayatsızlar

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Bizlerin adı bundan sonra Hayatsızlar

Gerçekten kumar oynadıktan sonra hayatta hiçbişeyden zevk alamıyorsun ,sosyalleşmek ,aktiviteler hepsini unutuyorsun
Yemek yemeği eğlenmeyi ,
Eskiden dışarıda çekirdek kola yapsak eğlenirdik.bu kumar artık bize çekirdek kola parası bile bırakmadı

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
246
43

Gerçekten kumar oynadıktan sonra hayatta hiçbişeyden zevk alamıyorsun ,sosyalleşmek ,aktiviteler hepsini unutuyorsun
Yemek yemeği eğlenmeyi ,
Eskiden dışarıda çekirdek kola yapsak eğlenirdik.bu kumar artık bize çekirdek kola parası bile bırakmadı

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113

Yemek yemeği eğlenmeyi ,

Valla öyle üniversiteye gidemedim 3 aydır 1 tane derse girmedim parasızlık bu yola sürükledi beni çıkamıyorumda

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Zamanında bütün hayallerim bitti dost işte iyi futbol oynardım kesin futbolcu olurım dedim aşilim koptu 16 yaşında kolum kırıldı başıma gelmeyen kalmadı 6 sene oldu daha yeni toparladım insanın hayalleri bitip çıkmaza girince böyle pis şeyler peşini bırakmıyor kene gibi yapışıyor

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113

Yemek yemeği eğlenmeyi ,

Sebebi yıllardır ekside olman maaş vs veya bonusla yaptığın bakiyeyi acaba kurtarabilir miyim ümidiyle sabah akşam gece gündüz kumar oynuyorsun sonrası malum yine kayıp ne dışarı çıkmak ne kola ne çekirdek kesmiyor sonrasında diyelimki bugün 100 k vurdun yarın en geç 10 günde o parayı siteye geri vereceğini biliyorsun buradaki absürt olan şey geri vereceğimizi bile bile oynamak kaybetmek sonrasında aferdersin mal gibi duvarlara bakmak günü birlik mutluluk yaşıyoruz anlayacağın binlerce defa tekrar ediyor bu olay siteye parayı yatırırken alttan alta içinden kaybedeceğim diyorsun zaten

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
1,009
113
Valla öyle üniversiteye gidemedim 3 aydır 1 tane derse girmedim parasızlık bu yola sürükledi beni çıkamıyorumda
dostum gir bir işe gir işine odaklan ciddi ilişkiye odaklan. Bu senin bahsettigini devamında çok kotu seyler yasadim. Boyle devam edersen geri donulmez zannettigin birçok nokta olcak. Ama hepsinden de dönülür.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Bu kumar olayını çok normalleştirdiler her yerde reklam falan ben bi ara bıraktım dedim baya da oynamadım 90-100 k para yaptım ben 22 yaşında öğrenci adamım benim için bir nimetti bu para bıraktım Param duruyordu sonra bu Batuhan Karadeniz olsun ekrem abi olsun bunları fln gördüm reklamları gördüm gaza geldim bi gireyim dedim giriş o giriş sıfırı tükettim okul hayatım aşk hayatım dibe vurdu zaten yoktu da normalde yakışıklı çocuğum çevrem hep öyle der özgüvenim de dibe vurdu hiç kimseye bi bok diyemiyorum içime kapandım inşallah kurtulurum deneme bonusu arıyom şuan ama hala arsızlık işte

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
dostum gir bir işe gir işine odaklan ciddi ilişkiye odaklan. Bu senin bahsettigini devamında çok kotu seyler yasadim. Boyle devam edersen geri donulmez zannettigin birçok nokta olcak. Ama hepsinden de dönülür.
Üstte bahsettim reis kötüye gidecek bende biliyorum ama okulum da kötüye gitti bilmiyorum eminim çoğu kişi benden kötü durumda en azından bi öğrencilik hayatım var onu da kaybetmek üzereyim

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Bu kumar olayını çok normalleştirdiler her yerde reklam falan ben bi ara bıraktım dedim baya da oynamadım 90-100 k para yaptım ben 22 yaşında öğrenci adamım benim için bir nimetti bu para bıraktım Param duruyordu sonra bu Batuhan Karadeniz olsun ekrem abi olsun bunları fln gördüm reklamları gördüm gaza geldim bi gireyim dedim giriş o giriş sıfırı tükettim okul hayatım aşk hayatım dibe vurdu zaten yoktu da normalde yakışıklı çocuğum çevrem hep öyle der özgüvenim de dibe vurdu hiç kimseye bi bok diyemiyorum içime kapandım inşallah kurtulurum deneme bonusu arıyom şuan ama hala arsızlık işte
Hele ben son 4 senedir bi kız arkadaşım yok , İstanbuldayım ki kızlardan bıkmıştım, şehirlerarası takılıyor
Tatil için yurt dışı yapardım senede 1
Şimdi evden dışarı çıkmaya üşeniyorum

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Hele ben son 4 senedir bi kız arkadaşım yok , İstanbuldayım ki kızlardan bıkmıştım, şehirlerarası takılıyor
Sen üşenmiyorsun dost inan bende şuan bu durumdayım içinden diyorsun ulan cepte para yok dışarda napcam işe girmeye de götün yemiyor afedersin ama öyle yani bende öyleyim

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Benim 3 aydır okula gidip ders dinlemeye bile götüm yemiyor bırak işi

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Sen üşenmiyorsun dost inan bende şuan bu durumdayım içinden diyorsun ulan cepte para yok dışarda napcam işe girmeye de götün yemiyor afedersin ama öyle yani bende öyleyim
Aynenn öyle artık işe gitsem diyorsun günlük verecek 1500 tl
Bu sefer diyorsunki ben bi yerden 1/2k bulayım onu zaten günlük kumarda her türlü kazanırım
Ama hergün içeri giriyoruz

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113

Yemek yemeği eğlenmeyi ,

Biz hayattan ban yemişler

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Aynenn öyle artık işe gitsem diyorsun günlük verecek 1500 tl
Bu sefer diyorsunki ben bi yerden 1/2k bulayım onu zaten günlük kumarda her türlü kazanırım
Ama hergün içeri giriyoruz
Yemin ederim aynı böyleyim bende halbuki 1500 den 2 ay çalışsan helalinden 60k koyarsın cebine

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Zamanında bütün hayallerim bitti dost işte iyi futbol oynardım kesin futbolcu olurım dedim aşilim koptu 16 yaşında kolum kırıldı başıma gelmeyen kalmadı 6 sene oldu daha yeni toparladım insanın hayalleri bitip çıkmaza girince böyle pis şeyler peşini bırakmıyor kene gibi yapışıyor
Sorma dost bizde rap yapıyorduk hayalin içine ettik kumara bastığım paraları rape yatırsaydım coktan ünlüydüm konser veriyor olurdum

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Sorma dost bizde rap yapıyorduk hayalin içine ettik kumara bastığım paraları rape yatırsaydım coktan ünlüydüm konser veriyor olurdum
Herkesin bi hayali vardı dost olmayınca dibe çöküyorsun mesela şu Galatasaray da oynayan efe ayhan akmanın torpilli oğlu hiç maça çıkmadan 6milyon yıllık alıyormuş bunu duyunca 3 damarım tıkandı dedim suç sistemde bizde değil eğer bi yerde bi tanıdık varsa paran gücün varsa istisnalar dışında her alanda 10 yetenekten 8 ı yok oluyor çürüyor ve pis işlere bulaşıyor

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Yemin ederim aynı böyleyim bende halbuki 1500 den 2 ay çalışsan helalinden 60k koyarsın cebine
Yok aga biz 160 k içeri girmeden kaşıntı geçmiyor malesef 😔 artık kazanmak içinmi yoksa kaybetmenin zevkimi bilmiyorum ısrarla sürdürme küçücük umudu olan varsa net akıl fikir yoktur o adamda