O arkadaşı tavrı duruşu ile severim dialogum pek olmasada aranızda problem var ise özelde halledin sende düzgün bir kardessin konuda rica ediyorum tartışma gereksiz şey olmasinatlasbeti ilk söyleyen adı lazım değil yemek işleriyle uğraşan bi cünüp var , ondan bulaştı
Yok dost torpil gibi birsey atmıs lar oyle dedi boric dostumuz birazdan gene ararızIcerden birini aliyolar yaranladimi kalptenmi gitto mechul
Bidaha rolüne katılmıcam dost bilgin olsun 🤣🤣1i burda @Dinyepers aha bu![]()
Kaleciyede kizkaçiranmi atmislar dost kalecide hasar varmisYok dost torpil gibi birsey atmıs lar oyle dedi boric dostumuz birazdan gene ararız
Sormadım dost sorarız birazdanKaleciyede kizkaçiranmi atmislar dost kalecide hasar varmis![]()
Ben sizi geçen gün uyarmadım mı dostumatlasbeti ilk söyleyen adı lazım değil yemek işleriyle uğraşan bi cünüp var , ondan bulaştı
Kaleciye havai fisek gibi patlayıcı bir madde gelmıs dost erteleme yok 15 dakkaya baslıcak dedi AlfredoKaleciyede kizkaçiranmi atmislar dost kalecide hasar varmis![]()
Kalp krizidir dost maç devam ederValla birini koydular ambulansa gidiyolar
Onun bu dünyadan banlanmasi gerekiyorda bulabilen babayiğit yokBen sizi geçen gün uyarmadım mı dostum
neden iğneleyici konuşuyorsun
konudan banlandın.
Bi diğer mağdur da senmisinOnun bu dünyadan banlanmasi gerekiyorda bulabilen babayiğit yok
Mrb dostOnun bu dünyadan banlanmasi gerekiyorda bulabilen babayiğit yok
Konu kapansın looooBi diğer mağdur da senmisin![]()
Biz bize yanlıs yapmayan kımseye yanlıs yapmayız dost burada coğu kişi beni az cok tanımıstırO arkadaşı tavrı duruşu ile severim dialogum pek olmasada aranızda problem var ise özelde halledin sende düzgün bir kardessin konuda rica ediyorum tartışma gereksiz şey olmasin
@Asci55 ban yiceksin illaKonu kapansın loooo
Kapattık kapattıkKonu kapansın loooo
Len bişe demedik@Asci55 ban yiceksin illa