- 10,076
- 3,805
- 113
Şuan var mı adminlerden biri genelde yoklar bu saatlerde5dk sonra listeyi vercem adminlere
Şuan var mı adminlerden biri genelde yoklar bu saatlerde5dk sonra listeyi vercem adminlere
Kendin yapmayasin bro gg olmaBeyler tamam şuan aktif olanlar bu mesajı beğensin bu mesajı begenenlere yapilcak çekiliş
Olur olurYlarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
La ver bana roll acayıp dagıtırım ne uzadı konu yaYlarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
Dost 3 kişi seçecektin çok basit zaten 6 7 kişi beğenmiş seç aralarından gönder gitsin ev araba çekilişi yapmıyoruz noter huzurundaYlarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
Kuralları biliyor musun dost ?5dk sonra listeyi vercem adminlere
Mac soyluyom basket olmaz diyonYlarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
🍌Mac soyluyom basket olmaz diyon
Dilediğin kişiye vermekte özgürsün,uğraşma,,şimdi çekiliş yaptı deyip banlatirlarseni..istediğine özelden ulaşıp konuyu kapattir bemceYlarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
Kanka iyilik yapmaya çalışıyorsun sağolasın da böyle sen konuyu uzattikca sıkıntı çıkacakYlarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
HİÇ BİŞEY YAPMA,,GİT YAT UYU,,İŞİNE GÜCÜNE BAK YADA,,Ylarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
admin yoksa kimseye verme dostum roll falan kendin gir siteye çekilişini yap ben bunları seçtim de yollaYlarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
Ben sana liste çıkarayım mı 3 tane seçersin hatta onları da ben seçerim uyar mı dışardan objektif adamımYlarkadas herkes her yazdığıma tmm diyen var olmaz diyen var kimin dediğini yapayım ben
Roll için müsaitim @HaYaTıNsEsİRoll için müsaitim @HaYaTıNsEsİ
Yasakadmin yoksa kimseye verme dostum roll falan kendin gir siteye çekilişini yap ben bunları seçtim de yolla