- 14,585
- 4,831
- 113
Bol bol şanslar bozmaDostlar 50k olursak 4 kişi 500tl dağıtırız ana kasa 3k bekleyen kupon sadece Finlandiya Hollanda u21 3.5 üst kaldı
Bol bol şanslar bozmaDostlar 50k olursak 4 kişi 500tl dağıtırız ana kasa 3k bekleyen kupon sadece Finlandiya Hollanda u21 3.5 üst kaldı
Olsun boz sonra pişman olma 1 adım fazla yaparsınİyide benim amacım tutarsa kasa 16 olcak 3 orana vurmak
O adımdan daha kolay bence bu gelirOlsun boz sonra pişman olma 1 adım fazla yaparsın
Sonuna kadar mokoko,, hedefe devam et derim,,İyide benim amacım tutarsa kasa 16 olcak 3 orana vurmak
Yapma,bayramı evde geçirdin,,kalan gununude evde geçirme,,15k iyi para çek ,gez dolaş kafa dagit birazİyide benim amacım tutarsa kasa 16 olcak 3 orana vurmak
Ben hep aynı şeyi yaşıyorum süreklide bozmuyorum eşşek gibi kalıyoruz sonraO adımdan daha kolay bence bu gelir
Site vbet çok borç var amacım 50ye50 almak dostYapma,bayramı evde geçirdin,,kalan gununude evde geçirme,,15k iyi para çek ,gez dolaş kafa dagit biraz
Aynenn katılıyorum,,O adımdan daha kolay bence bu gelir
Ama maça göre, misal bu 2 2 ya da 3v1 rahat üste giderBen hep aynı şeyi yaşıyorum süreklide bozmuyorum eşşek gibi kalıyoruz sonra
Keşke hedefine ulassan,,zaten bizi çok borç var diye diye bitirdiler...şans seninle olsunSite vbet çok borç var amacım 50ye50 almak dost
Ev 70 e kadar 3 yaparsa gene bozma dep katkı verirDk70e kadar beklim olmadı 4bine falan bozarım hiç gol olmazsa
Bol şans reisDostlar 50k olursak 4 kişi 500tl dağıtırız ana kasa 3k bekleyen kupon sadece Finlandiya Hollanda u21 3.5 üst kaldı
Aynen kimin attığı önemli değil erken gol lazımEv 70 e kadar 3 yaparsa gene bozma dep katkı verir
Hadi bakalımAma maça göre, misal bu 2 2 ya da 3v1 rahat üste gider
Hollanda nın gol atacağına inanıyorsan devam et derim,,şahsen ben inanıyorum,,Site vbet çok borç var amacım 50ye50 almak dost
Hollandanın rahat 2 golü varDostlar 50k olursak 4 kişi 500tl dağıtırız ana kasa 3k bekleyen kupon sadece Finlandiya Hollanda u21 3.5 üst kaldı