http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi /\ Special

Kupon Miktarı
840
Kupon Oranı
9.05

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,738
10,144
113
Ilk yari sadece 1 asistle bitirdi td yapsa 8k gelckdi
Abi o çocuğa oynayıp durma td si çok zor onun binde bir anca olur her 3-4 maçtan birinde td yapan adamlar yapamıyor o mu yapacak daha henüz lig başı zaten siakam anca yaparsa yapar bi kaç maç sonra bi açılsın lig tamamen og anonıby var bır de aciuhwa dönünce o en fazla sayı cıksrtır td zor ihtimal bugün jokic ante veya sabonis bile yaklaşamıyorlar td ye boşa oynama ona

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,141
58,257
113
Abi o çocuğa oynayıp durma td si çok zor onun binde bir anca olur her 3-4 maçtan birinde td yapan adamlar yapamıyor o mu yapacak daha henüz lig başı zaten siakam anca yaparsa yapar bi kaç maç sonra bi açılsın lig tamamen og anonıby var bır de aciuhwa dönünce o en fazla sayı cıksrtır td zor ihtimal bugün jokic ante veya sabonis bile yaklaşamıyorlar td ye boşa oynama ona
Bro takdim ona deniycem durumum oldukca.cok cazip orani var 3 4 macta bi yapanlara 5 oran aciliyor.4 5 gun once yapmis ama ogun uyudum sabah calisdim ogun sansa adam ts yapmis.30 40 oran aciliyor hep ilk yari 1 asist bitmese gelirdi.50 kayil bonusunu yukseltip basdim zaten sikinti yok