- 7,787
- 4,348
- 113
Tebrikler cok hizli bir won oldu 😂😂😂
La bu gecen td yapmis daha bugun gordum.her gordugumdw oynamaya calisiyorum ogun uyudugum gune denk gelmis.hep 30 40 oran aciliyor buna.uzarsa bugunde ts gelebilirHatta gelmiş abi kazanmış
Allen yakalayamadım bende every matris baktım orada da açık oraya atGece kuponum bu bro ama levert kapatildi deisdircem onuEkli dosyayı görüntüle 416236
Yok onda muallaktaydim zaten baska oyuncuya oynarim.Allen yakalayamadım bende every matris baktım orada da açık oraya at
Jaret allen kapattılar ya doble ı 4.50 orandı offf kesin gelecek şimdiYok onda muallaktaydim zaten baska oyuncuya oynarim.
Macin baslamasina 30 dk kala canliya atiyorlar maci adi heriflerAllen yakalayamadım bende every matris baktım orada da açık oraya at
Takip edicmJaret allen kapattılar ya doble ı 4.50 orandı offf kesin gelecek şimdi
Böyle bitip uzasa keşkeYok onda muallaktaydim zaten baska oyuncuya oynarim.
Bol sans dostum ben yatar kazancın bol olsunSon mac barnes 34 istatistikEkli dosyayı görüntüle 416232
Eyw kardes.iyi uykular grsrzBol sans dostum ben yatar kazancın bol olsun
Adamin barem 34du 2.yari yapdi lan 34uJaret allen kapattılar ya doble ı 4.50 orandı offf kesin gelecek şimdi
Şans işte abiAdamin barem 34du 2.yari yapdi lan 34u
Tebrikler dost@Shellac burasi won oldu kardes sans bu sefer guldu.konu acicam simdi yaticak dedim konuyu acdim neler oldu
43 oldu. 2 rib 4 asist yapsa td gelcek az basdim ama keyiflendirir beŞans işte abi
Ilk yari sadece 1 asistle bitirdi td yapsa 8k gelckdiŞans işte abi
Abi o çocuğa oynayıp durma td si çok zor onun binde bir anca olur her 3-4 maçtan birinde td yapan adamlar yapamıyor o mu yapacak daha henüz lig başı zaten siakam anca yaparsa yapar bi kaç maç sonra bi açılsın lig tamamen og anonıby var bır de aciuhwa dönünce o en fazla sayı cıksrtır td zor ihtimal bugün jokic ante veya sabonis bile yaklaşamıyorlar td ye boşa oynama onaIlk yari sadece 1 asistle bitirdi td yapsa 8k gelckdi
Bro takdim ona deniycem durumum oldukca.cok cazip orani var 3 4 macta bi yapanlara 5 oran aciliyor.4 5 gun once yapmis ama ogun uyudum sabah calisdim ogun sansa adam ts yapmis.30 40 oran aciliyor hep ilk yari 1 asist bitmese gelirdi.50 kayil bonusunu yukseltip basdim zaten sikinti yokAbi o çocuğa oynayıp durma td si çok zor onun binde bir anca olur her 3-4 maçtan birinde td yapan adamlar yapamıyor o mu yapacak daha henüz lig başı zaten siakam anca yaparsa yapar bi kaç maç sonra bi açılsın lig tamamen og anonıby var bır de aciuhwa dönünce o en fazla sayı cıksrtır td zor ihtimal bugün jokic ante veya sabonis bile yaklaşamıyorlar td ye boşa oynama ona