- 103,078
- 58,224
- 113
Simons 34 sayi olmus o ne la adam kariyer maci oynuyor.ama phi yetisti 21 fark vardi
Valla son mac 22 rib almisdi ondan 1 3 mac once yine 19 almisdi dedim sansa deneyelim bugun denedikSayısı daha garanti LeBron yokken hep 30 atiyo
Senin değil benim şansıma atmiyoLilard 7 dkda 15 lazim o cacik oldu simons sut kullaniyor o oyunda yoksa grant atiyor bu hos bos geziyor bugun benim sansima denese atamasa neyse denememesi sinir bozucu ne skim sutorsun sen yahu
Sen bı 8 10 ay gtu kolla başına gelmeyen kalmazSenin değil benim şansıma atmiyo
Erhan bazen birakacam diyorum kumarı normal insanlar gibi yasayacam ama bakıyorum bıraksam normal bı düzen bı hayat yok o yüzden devamSen bı 8 10 ay gtu kolla başına gelmeyen kalmaz
Biz normal değiliz o yüzden işimiz olmaz insan gibi yasayanimiz yok burdaErhan bazen birakacam diyorum kumarı normal insanlar gibi yasayacam ama bakıyorum bıraksam normal bı düzen bı hayat yok o yüzden devam
Aynen öyleBiz normal değiliz o yüzden işimiz olmaz insan gibi yasayanimiz yok burda
Portland uzayabilir2. Kupon davise kalicak gibi
Yok lan mac sonu tum maclara airscordan goz atiyom kim ne yapmis diye.oynasamda oynamasamda bakiyomDayı sen açıp izliyon mu bu maçları
Helal dayı işini itinayla yapiyonYok lan mac sonu tum maclara airscordan goz atiyom kim ne yapmis diye.oynasamda oynamasamda bakiyom
Diğer lavuk rekor kırdı şansına atmadı lilUlan sadece lilardan yatmaz umarim o kupona cok basmisdim be puh lan
Lillard gelseydi 3 k davise kalacaktı awUlan sadece lilardan yatmaz umarim o kupona cok basmisdim be puh lan