8 Kas 2021 #21 Hayat1kumar Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 103,146 58,265 113 ertan01' Alıntı: Başkalrinda sıkınti olmuyor ama Genişletmek için tıkla ... Ne bilim la ben baskasini sen bi ara bisiler yaptin karistiyordun ayarlari o ara yaptin ne yaptiysan
ertan01' Alıntı: Başkalrinda sıkınti olmuyor ama Genişletmek için tıkla ... Ne bilim la ben baskasini sen bi ara bisiler yaptin karistiyordun ayarlari o ara yaptin ne yaptiysan
8 Kas 2021 #22 ALoNeDarK Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 9,147 4,500 113 Hayatindibi' Alıntı: Ne bilim la ben baskasini sen bi ara bisiler yaptin karistiyordun ayarlari o ara yaptin ne yaptiysan Genişletmek için tıkla ... Galiba dur yazım birdaha yeni konu açıp gelecek mi bakim
Hayatindibi' Alıntı: Ne bilim la ben baskasini sen bi ara bisiler yaptin karistiyordun ayarlari o ara yaptin ne yaptiysan Genişletmek için tıkla ... Galiba dur yazım birdaha yeni konu açıp gelecek mi bakim
8 Kas 2021 #23 Alliance Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye 4,714 5,244 135 Sağlık olsun dost