Tebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar 
Ekli dosyalar
-
455.2 KB Görüntüleme: 21
Oo cok guzel bol sansTebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar![]()
Mavericks maçına toplam 254.5 üst girdim patlattılar şaka gibi ya böyle maç olamaz bir liram kalmadıOo cok guzel bol sans
Gecmis olsun kardesMavericks maçına toplam 254.5 üst girdim patlattılar şaka gibi ya böyle maç olamaz bir liram kalmadı
Alperen iyi basladi durant son 6Tebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar![]()
Durant 3Tebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar![]()
Yattin ama uzadi sansin var her turlu gelir artijTebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar![]()
Umarım geçerGecmis olsun kardes
43 oldu oda tmm kaldi alperenTebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar![]()
Alperende son 9Tebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar![]()
Çok güzel oynadı 2. Çeyreğin sonunda umarım gelir teşekkürler totemin için dostum 🫡Alperende son 9
4ledi be o kötu oldu bu per daha girmez son per 9 yapar umarimÇok güzel oynadı 2. Çeyreğin sonunda umarım gelir teşekkürler totemin için dostum 🫡
7 kaldi bnce olckÇok güzel oynadı 2. Çeyreğin sonunda umarım gelir teşekkürler totemin için dostum 🫡
5Tebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar![]()
Son 2 degilmi abi
3 kaldi faulu 4 olmasa cokdan won demisdin neTebrikler brocum daim olsun benimde şöyle bir 3 lu var umarım gelir de cep harçlığı çıkar![]()