- 103,141
- 58,257
- 113
Hg broBırakamam
Hg broBırakamam
Hb dayı yolla hadıHg bro
20 kere olsun dost kazanmani isterim 😊elbet bır gun mu bız en az 10 kere 100 bin bakıye gördük dost baskalarıyla karıstırma bızı
sende bir değişimler seziyorum ama 50 k borçlanmış gibisinelbet bır gun mu bız en az 10 kere 100 bin bakıye gördük dost baskalarıyla karıstırma bızı
borç var ama bu 150 bin görüp çekmediğimiz anlamına gelmiyor dost benım gıbı kumarbaz bir elin parmaklarını geçmez sektördesende bir değişimler seziyorum ama 50 k borçlanmış gibisin![]()
Eyw ali hgBol şans dostum
Para hesaba gecerse yolliycamHb dayı yolla hadı
Talep bile veremedimki ak ona bile hata verdiSıtelerde sorun var guncelleme dıyo telegramdan
dost bizde neler gördükte önemli olan devamının gelmesi bir kara günüm var yeminle 15 20 tane 2 ihtimalli 1.85 oran maç üst üste kaybetti o gün yaklaşık 200 bin borcumu kapamaya 5 k kalmıştı yarını 300 k borcum vardıborç var ama bu 150 bin görüp çekmediğimiz anlamına gelmiyor dost benım gıbı kumarbaz bir elin parmaklarını geçmez sektörde
Hb bromEyw ali hg
helal dost onemlı olan surdurulebılırlıkdost bizde neler gördükte önemli olan devamının gelmesi bir kara günüm var yeminle 15 20 tane 2 ihtimalli 1.85 oran maç üst üste kaybetti o gün yaklaşık 200 bin borcumu kapamaya 5 k kalmıştı yarını 300 k borcum vardı
ağır toplar gelmiş bol şans AlicimHb brom
Çok kazanacağuuuuk 😁Valla 23 dkdir paranin hesaba gecmesi icin mucadele ediyorum hesaba gecse simdiye cokdan bitmisti roll (patlamistik) 😁🤭
Suphesiz oyle olur.kazanirsam faffbet rollingi deniycem 10 kezÇok kazanacağuuuuk 😁