- 5,216
- 3,638
- 113
Sen bizim hep aklimizdasin cikmjyorsunku hiç
Sen bizim hep aklimizdasin cikmjyorsunku hiç
Tebrıkler beyler
2.36 kuruştan 17 ye çıkarmıştım kaplunbaga misali gidiyorduktemiz iş oılmus bosuna stres yapıp 1 saatte kaybedecegıne 10sn de gıttı para dua et dost stressten kurtardım senı
Biz salyangoz gibi gidiyoruz2.36 kuruştan 17 ye çıkarmıştım kaplunbaga misali gidiyorduk![]()
Bol şans
Para kalmadiki her rollde bole oluyor benim hedefi 3k dan asagi tutmamam lazim vefali insaniz karsiliksiz birakmak yok bizde 😁800 ü bj de 2 ye katla reis 🤣🤣🤣
En azından adam zaman öldürüyordu dost ne yaptın @erhanbey222.36 kuruştan 17 ye çıkarmıştım kaplunbaga misali gidiyorduk![]()
Valla aklıma o geldi adam ne aldı kaç kişiye atacak birde dedim kendisine ne kalıyor diye düşündümPara kalmadiki her rollde bole oluyor benim hedefi 3k dan asagi tutmamam lazim vefali insaniz karsiliksiz birakmak yok bizde 😁
bize dokunan yanar dost daha ogrenemeyen kaldı mıEn azından adam zaman öldürüyordu dost ne yaptın @erhanbey22
Rabbim gönlüne göre versin dost herkes senin gibi olsa forum saray olurPara kalmadiki her rollde bole oluyor benim hedefi 3k dan asagi tutmamam lazim vefali insaniz karsiliksiz birakmak yok bizde 😁
Parasi varmiymis la 😁😁 sorariz varsa pas geceriz onu 😁@Asci55 para parayı çekiyor dost çekiliş bile sana çıkıyorgüle güle harca
Yok bitikelrdeyiz 2 günde 8k verdik@Asci55 para parayı çekiyor dost çekiliş bile sana çıkıyorgüle güle harca
Al beno reis yaaParasi varmiymis la 😁😁 sorariz varsa pas geceriz onu 😁
Kötü olmuş abim umarım toparlarsinYok bitikelrdeyiz 2 günde 8k verdik
Yokmuş oda her kumarci gibi emanet bırakmış vbeteParasi varmiymis la 😁😁 sorariz varsa pas geceriz onu 😁
var mı bi 25 liramız dost 25e bas bu seferYokmuş oda her kumarci gibi emanet bırakmış vbete
En buyuk emanetci sensin bro 😁😁Yokmuş oda her kumarci gibi emanet bırakmış vbete