- 85,808
- 30,240
- 113
19-22 bıde atıs lose
Sağlık olsun bidakineBu ne la ne yapmis bunlar.12.6 di mola vardi 😁
Bro 54.5 ust aliyordum o sirada barem 56 oldu bnde almadim depten oturu dep u sene cok iyi deil ama cikdi 57sas ın attıgı her 3 luk girdi
ya sas öyle bi 3 tane 3 luk attı ki top potadan yukarıdakı direğe carptı dışarı cıktı derken geri geldi potadan içeri girdiBro 54.5 ust aliyordum o sirada barem 56 oldu bnde almadim depten oturu dep u sene cok iyi deil ama cikdi 57
Neyse o 3 tane 3luk girmese bile yatiyorduk zaten.giden 100 oldu yapcak bisey yokya sas öyle bi 3 tane 3 luk attı ki top potadan yukarıdakı direğe carptı dışarı cıktı derken geri geldi potadan içeri girdi
Geçmiş olsun gardasNeyse o 3 tane 3luk girmese bile yatiyorduk zaten.giden 100 oldu yapcak bisey yok
Sans senle olsunTarafbetden 400e 200 aldim rulet oyniycam kasa 600 hedef 4k.bu site biraz sikintili gecen cekim yapmistim ama bayagi sikinti olmustu.eger cekim yaparsam basliktaki sartlar gecerli 2 kisiye yazarim arada buraya ss aticam bakiye ile ilgili.vok cabuk batabiliriz baslarda biraz riskli oynuyorum bn kasa yukselene kadsr eger 2k civari olursa rolantiye aliyorum.2 dk icinde battik yazmam umarim para lazim 😁
Umarım bu olur 🙏Olmadi be battik.sonnparayi betcioya atim orda deniyim bide.kasa 400 hedef 2 k yapcm
Bol şans abiOlmadi be battik.sonnparayi betcioya atim orda deniyim bide.kasa 400 hedef 2 k yapcm
bekliyoruz abi kupon geliyor muOlmadi basaramadik tertemiz olduk yine 😁