- 23,062
- 12,225
- 113
Tebriklerr abi
Özel oran diye başlık açılımı yasaktırValla ben basligi ozel oran yapmistim ama nesi yanlistida degistirdiler anlamadim.zaten herseye surekli mudahele ediliyor.nerdeyse her konu basligim degistiriliyor
@Shellac konu basligi hayatindibi ozel orandi degistirilmis sakincasi neydide degistirildi kardes?kural falan cingniyorsak soyle bilelim?
Valla daha simdi ogrendim ozel oran yazmanin yasak oldugunu ve sasirdim.neyse bifahakine ole yapariz 😉Özel oran diye başlık açılımı yasaktır
Diğer türlü adın yazıp maç hakkında tekli kombine vs yazarsan düzeltmeyiz
Kazancın daim olsunValla daha simdi ogrendim ozel oran yazmanin yasak oldugunu ve sasirdim.neyse bifahakine ole yapariz 😉
Eyw broKazancın daim olsun
İyi forumlar
Seka bonus cimrisi bir sitedir ama ben pek görmedim bakiyeye falan çöktüğünü. Tebrik ederim abi dağıtım ne zaman 😆😆😆😆😆😆😆Sekaya bak helal olsun aninda ekledi bakiyeyi dier siteler gibi saatlerce bekletmedi
Yoksa senin dm ışığın hâla yanmadı mıSeka bonus cimrisi bir sitedir ama ben pek görmedim bakiyeye falan çöktüğünü. Tebrik ederim abi dağıtım ne zaman 😆😆😆😆😆😆😆
Benim dm ışığım 2 yılda 2 kere yandı kral 😆😆Yoksa senin dm ışığın hâla yanmadı mı
Kazancın daim olsun abiPek ozel oran oynamam ama bu gayet cazip parasi olan denemeli bnce Ekli dosyayı görüntüle 269540
Hepi topu 1 k kazandim la ne dagitimi 😁 gece betiste 100 atip 100 alcm kazanirsam o zaman o dedigin is olurSeka bonus cimrisi bir sitedir ama ben pek görmedim bakiyeye falan çöktüğünü. Tebrik ederim abi dağıtım ne zaman 😆😆😆😆😆😆😆
Eyw bromTebrikler kardo daim olsun
Seka cekimde belge istiyormu dost ayrica seka ozel oranlr verdikleri geliyormu hic denemedikEyw brom
Güle güle harca kralHepi topu 1 k kazandim la ne dagitimi 😁 gece betiste 100 atip 100 alcm kazanirsam o zaman o dedigin is olur
VarBeyler sağlam bozumcu var mı