- 7,169
- 4,254
- 113
Bol şanslar.
Bol muhabbetler dostlar
Bol muhabbetler dostlar
Aynısına ben de vurdum 😀İnsan bi olumlu yorum yapar size iyilik yapanda kabahat mk
Hocam saçmalama be gel buraya😀 gelsin yine atma önemli değil de sadece ters psikoloji yapmak istedimNeyse gerek yok eyv iyi sabahlar cümleten.
Sinirlenme la tmm qelir kupon biliom sende iyilik icin dedin kufur etme relaxİnsan bi olumlu yorum yapar size iyilik yapanda kabahat mk
Sağol hocamBol şanslar.
Bol muhabbetler dostlar
Saqol dost dusunmen yeter bumin attiysa bosa atmaz. genelde 😅Gelenin zaten yarısı @Aekrem e vericem ben
Ben mesaj attım @BuminKağan umarım yanlış anlamamıltır. Para falan umrumda değil de zor bi gece geçiyo biliyosunSaqol dost dusunmen yeter bumin attiysa bosa atmaz. genelde 😅
Insanlarin azizliqine uqradiqun icin farkindayim birbirinizi kirdiqiniza deqmeyecek olaylar buyutmeye qerek yokBen mesaj attım @BuminKağan umarım yanlış anlamamıltır. Para falan umrumda değil de zor bi gece geçiyo biliyosun
@BuminKağan hocam haddini aştım lusura bakma lütfenInsanlarin azizliqine uqradiqun icin farkindayim birbirinizi kirdiqiniza deqmeyecek olaylar buyutmeye qerek yok
Bol şansHadi spn bahsi yaptık 🙂
@BuminKağan bi cevap versin sonra da sen pay fix gönder hocam@abree tebrikler resmi winn