- 12,405
- 5,966
- 113
Neyse 2 gün sonra görürüz sizi. Hadi iyi geceler. @Hayatindibi sözüm sana değil . İyi kazançlar
Hoşuma gitti güldüm gülerken de sanami sorucaz dostum anlamadımNoldu @Novasky çok komik olan ne
Yoo tabi ki sormayacaksın hocam sadece güldüğün şeyi merak ettim ben de komikse güliyim diyeHoşuma gitti güldüm gülerken de sanami sorucaz dostum anlamadım
Anlasamadiniz ona güldüm herneyse h. sabahlarYoo tabi ki sormayacaksın hocam sadece güldüğün şeyi merak ettim ben de komik sen güliyim diye
Senin anlaştığın birini daha modlar bile görmedi ki sana sinirliı adam diyolar. Sana da iyi sabahlarAnlasamadiniz ona güldüm herneyse h. sabahlar
Roll yaptırayim diye özelden Viyana kapısına dayanan Osmanlı gibi dayandigin günleri unuttun galiba fazla tantana yapma adaminda sabah sabah canını sıkmaSenin anlaştığın birini daha modlar bile görmedi ki sana sinirliı adam diyolar. Sana da iyi sabahlar
Yoo unutmadım. Muhtemelen 15 -20 gün önce güzel bi para yapmıştın ve ben de sana roll yapıyım mı dedim aynı bugün honkaya sorduğum gibi. He sen yok diye cevap yazdın sadece, honka 100 attı burda 6 insan kazandı. O yüzden bende değil kendinde bul sorunu hocamRoll yaptırayim diye özelden Viyana kapısına dayanan Osmanlı gibi dayandigin günleri unuttun galiba fazla tantana yapma adaminda sabah sabah canını sıkma
Canın sıkılsa da sorun değil hadi sen kendi işine bak lütfenRoll yaptırayim diye özelden Viyana kapısına dayanan Osmanlı gibi dayandigin günleri unuttun galiba fazla tantana yapma adaminda sabah sabah canını sıkma
Dostum ben kendimde neden sorunu buluyorum 1 sen neden insanlardan maddi talepte bulunuyorsun 2 sana yok diyen kötü var diyen iyimi oluyor anlamadim benim burada yaptım kiyaklari sen yaşadığın kadar yaşasan yapamazsın benimlede muhattap olma okey işine gelince rahibe işine gelmeyince papaz hee neguzel istanbulYoo unutmadım. Muhtemelen 15 -20 gün önce güzel bi para yapmıştın ve ben de sana roll yapıyım mı dedim aynı bugün honkaya sorduğum gibi. He sen yok diye cevap yazdın sadece, honka 100 attı burda 6 insan kazandı. O yüzden bende değil kendinde bul sorunu hocam
Komiksin hocam. Maddi talepte ben bulunmadım @Honka04 söyleyrbilir. Kendisi bana roll yaptırdı ve başka insanlar da kazandı. Bu kötü bişey mi? Aynısını bana @Shellac da yaptı. Hiçbir talepte bulunmadım kendisi söyledi. O gün kazanamadık. Ayrıca sen bana yok diye çıksaydı bu muhabbet zaten 15 gün önce çıkardı. Benim postuma saçma sapan gülsün diye çıktı. Neyse ben de uzatmak istemiyorum umarım gönlünce olur herşeyDostum ben kendimde neden sorunu buluyorum 1 sen neden insanlardan maddi talepte bulunuyorsun 2 sana yok diyen kötü var diyen iyimi oluyor anlamadim benim burada yaptım kiyaklari sen yaşadığın kadar yaşasan yapamazsın benimlede muhattap olma okey işine gelince rahibe işine gelmeyince papaz
Arkadaşım senin anlama zorluğun mu var ben sana bana roll yaptirirmisin bana demek maddi talep demek sonuçta para atmadan sana nasıl yapacaksın eee yönetimde maddi talepte bulunması diyor ama sen bulunuyorsun degilmi buda yasak dostum yasakKomiksin hocam. Maddi talepte ben bulunmadım @Honka04 söyleyrbilir. Kendisi bana roll yaptırdı ve başka insanlar da kazandı. Bu kötü bişey mi? Aynısını bana @Shellac da yaptı. Hiçbir talepte bulunmadım kendisi söyledi. O gün kazanamadık. Ayrıca sen bana yok diye çıksaydı bu muhabbet zaten 15 gün önce çıkardı. Benim postuma saçma sapan gülsün diye çıktı. Neyse ben de uzatmak istemiyorum umarım gönlünce olur herşey
Hadi işine bak okuyamam bu kadar uzunArkadaşım senin anlama zorluğun mu var ben sana bana roll yaptirirmisin bana demek maddi talep demek sonuçta para atmadan sana nasıl yapacaksın eee yönetimde maddi talepte bulunması diyor ama sen bulunuyorsun degilmi buda yasak dostum yasak
Honka sana güzellik yapmıştır kendisi teklif etmiştir o konu ayrı alan razı veren razı Shell konusundada alan razı veren razı yani demem o ki kimse sana roll yaptırmak zorunda değillll bukadar kafan mı maddemi kullandın anlamış değilim bir gülücük koyduk birton yazı yazdık konuda
Yukarıda senin anlaştığını gören mod yok diye bir kelime kullanmissin şükür burada anlastigimiz bir ton adam var para alışverişi de yaptigimiz bir ton adam var adım atacağı yeri bildigi sürece kimse kimse kimseden rahatsız olmaz dostum öyle tanımadığın sohbetin olmadığı adamlar hakkındada fazla kelime söyleme
Kufur etmeden dost lütfenİşine gelmeyince okuyamam heee ulan sen varyaaa sen kazayla bana yaz birdaha bak itin gotune nasıl sokuyom seni gor
Yazdiklarinizi okudum o arkadas birilerine sinirlenmis ondan ole suanda sinirden dolayi kelimeleri secemiyor sinirine yenik dusuo ama sende küfür etme yani durduk yere birbirinizi uzmeyin bide ban yeme diye dedim diyeceklerim bu kdr ..Yazarsa eş kaza bana o yazdığımı yaparim onun yukarıda yazdığı kelimelere bak sonra bana yaz dostum
Bol şans bence gelmez
İnsan bi olumlu yorum yapar size iyilik yapanda kabahat mkBol şans bence gelmez