- 38,624
- 38,750
- 113
Biz mi saati ileri aldık onlar mi geriye aldı noldu aw maçlar 1 saat kaymiş
La umut canlida nasil bulayim 3 tane 1.50 adam akilli mac yokki.200 frebet siradan bi bonus deilki ziyan olmasin dedim.tek mac tek mac gitsem yine ayni maclara oyniycakdim ayni para olckdi yine 😀😉 3 mac sarti isi bozdu.canlida simdi 1.50 bulursun ama geliri nedir bakayi inceliyeyim desen ya gol olur o arada yada mac icine sinmez oynayamazsin diger 2 maci ayarlayana kdr ohooo alan olur o is bnde bu sekil yaptim.10 kisiye 50 cok iyi be.bana 250 ayri iyi tabi 😁Bok şans dayı bu roll olmamış gelirse çekiliş olmuş
Artık bizimde kadim dostumuz olduğuna göre payfiximizi ezberlemen lazım sıkıştır dost
En son ben yolladım sıra sendePinti recep
her yerde alındı dost apple mac ımızde 2 3 gundur geride saatBiz mi saati ileri aldık onlar mi geriye aldı noldu aw maçlar 1 saat kaymiş
Aynen dun kaydi avrupada saatler ileri alinmis.avrupa maci izleyen sabah uyuklayarak ise gidicekBiz mi saati ileri aldık onlar mi geriye aldı noldu aw maçlar 1 saat kaymiş
Tmm dayı kesin sağlam bişeyler yazmışsındır okuyamadım haklısınLa umut canlida nasil bulayim 3 tane 1.50 adam akilli mac yokki.200 frebet siradan bi bonus deilki ziyan olmasin dedim.tek mac tek mac gitsem yine ayni maclara oyniycakdim ayni para olckdi yine 😀😉 3 mac sarti isi bozdu.canlida simdi 1.50 bulursun ama geliri nedir bakayi inceliyeyim desen ya gol olur o arada yada mac icine sinmez oynayamazsin diger 2 maci ayarlayana kdr ohooo alan olur o is bnde bu sekil yaptim.10 kisiye 50 cok iyi be.bana 250 ayri iyi tabi 😁
güzel kupon yapmısın umarım gelirEvet beyler kuponumuz bu umarim tutarda bikac kisiye dokunmus oluruz.telekom ve peristeriye guveniyorum bayern yedek falan cikmaz umarim.normalde kuponda bayern yoktu hamburg basket maci 169.5 ustdu icime sinmedi vi,artip bayerni ekledim umarim etkili bi dokunus olmustur 😁Ekli dosyayı görüntüle 273352
Su yaziyi degistirsen psikolojim bozuluyor😂Biz mi saati ileri aldık onlar mi geriye aldı noldu aw maçlar 1 saat kaymiş
Eyw dost maçları ben verdim sevmene sevindimgüzel kupon yapmısın umarım gelir
bol şanslarEvet beyler kuponumuz bu umarim tutarda bikac kisiye dokunmus oluruz.telekom ve peristeriye guveniyorum bayern yedek falan cikmaz umarim.normalde kuponda bayern yoktu hamburg basket maci 169.5 ustdu icime sinmedi vi,artip bayerni ekledim umarim etkili bi dokunus olmustur 😁Ekli dosyayı görüntüle 273352
Sen at bende 2 kere atiyim ödeşelimEn son ben yolladım sıra sende
Oo hayro nasılsınbol şanslar
agzını hayro ac dostOo hayro nasılsın
Hayro dostumuz 500 atar ağzını hayro açarsın şimdi tostagzını hayro ac dost
iyi maclar vermisin gercekden gayet güzel umarım yeşillenirEyw dost maçları ben verdim sevmene sevindim
Eyw kral fotodaki sen misiniyi maclar vermisin gercekden gayet güzel umarım yeşillenir
Once senSen at bende 2 kere atiyim ödeşelim
Eyw iksrey dostbol şanslar dost