http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayatindibi | Betvevo | Kasa 200 Freebet Hedef 2000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,138
58,257
113
Bok şans dayı bu roll olmamış gelirse çekiliş olmuş
La umut canlida nasil bulayim 3 tane 1.50 adam akilli mac yokki.200 frebet siradan bi bonus deilki ziyan olmasin dedim.tek mac tek mac gitsem yine ayni maclara oyniycakdim ayni para olckdi yine 😀😉 3 mac sarti isi bozdu.canlida simdi 1.50 bulursun ama geliri nedir bakayi inceliyeyim desen ya gol olur o arada yada mac icine sinmez oynayamazsin diger 2 maci ayarlayana kdr ohooo alan olur o is bnde bu sekil yaptim.10 kisiye 50 cok iyi be.bana 250 ayri iyi tabi 😁

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,667
52,021
113
La umut canlida nasil bulayim 3 tane 1.50 adam akilli mac yokki.200 frebet siradan bi bonus deilki ziyan olmasin dedim.tek mac tek mac gitsem yine ayni maclara oyniycakdim ayni para olckdi yine 😀😉 3 mac sarti isi bozdu.canlida simdi 1.50 bulursun ama geliri nedir bakayi inceliyeyim desen ya gol olur o arada yada mac icine sinmez oynayamazsin diger 2 maci ayarlayana kdr ohooo alan olur o is bnde bu sekil yaptim.10 kisiye 50 cok iyi be.bana 250 ayri iyi tabi 😁
Tmm dayı kesin sağlam bişeyler yazmışsındır okuyamadım haklısın

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,035
1,309
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...