- 103,137
- 58,257
- 113
Vala buda varmis cok sssirdim iyide gidiyor tam fotoda gecti@Hayatindibi dost bunlar yürüyor sanki heheheh
Vala buda varmis cok sssirdim iyide gidiyor tam fotoda gecti@Hayatindibi dost bunlar yürüyor sanki heheheh
hahahhaha gece gece ne güldüm ya@cenkkocak34 dis kulvardan bold pilot koptu geliyor.bu ne arkadas 😁😁 budami varmis yahu la ne guldum be
Ahahha buda farkli bi bakis acisi ama mantikli.acaba ustundeki adam mi cocuk mu dikkatli bakmak lazim boyle bisey yok tam fotoda geciyor yahahahhaha gece gece ne güldüm yamidilli yarışı he bence jokey ata değilde at jokeye binse daha hızlı giderler
![]()
cüce sanırım jokeyler çocuk mu diye baktım ama çocuk değillerAhahha buda farkli bi bakis acisi ama mantikli.acaba ustundeki adam mi cocuk mu dikkatli bakmak lazim boyle bisey yok tam fotoda geciyor ya
Kanka kirbac yok ara gazini ayaklariyla ata vurarak veriyor gordun mu cok iyiymis ya 7 numarayi dikkatli izle ayaklariyla tesfik ediyor gecilen atin jokeyide gecilene kadar rakipten haberi yok gormesiyle gecilmesi bi oldu hamle bile yapamadicüce sanırım jokeyler çocuk mu diye baktım ama çocuk değiller
Bunu biliyorim gozlerime inanamamistim izledigimde.
Bunu izleyin dostlar
Son düzlüğe girildiğinde en arkadaki atı takip edin eski ama etkileyici bi yarış
Dodoyka reis