Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / 5'li Ganyan

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
5 li ganyan 700 kusur 4 lu ganyan 1.000 kusur vermis. Ne kadar sacma :)
Bro surekli oynuyorsan bunun sacma olmadigini anlarsin sana kisaca yardimci olmaya calisicam anlaman icin.5li ganyanda 1 at yazmak 12 kurus ama 5lu ganyanda 35 kurus ayni kuponu yapip 5lide ilk ayagi tek atarsan kupon 100 lira ayni kuponun 4lusunu yaparsan 300 lira tutuyor haliyle 4lu gañyan ikramiyesi daha yuksek oluyor ve 1 at daha yazim dedigin zaman elin titriyor.malum toplamda 20 at falan yazinca katlanarak gidiyor o yuzden at yazmak zor is ama 5lide ve 6lida 12 kurus oldgu icin ranat rahat yaziyorsun.ben 5li yaptim ilk ayakda favori geldi bnde tekti zaten favoride geldi ben kuponu 300e yaptim ama aynisinin 4lusunu yapdam 900 tutucakdi ama verdigi para 1 k ben 300e 700 aldim.umarim anlatabilmisimdir 😉

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Ganyan dersi verilir saatlik 50 ero evlere gelinir

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
4,847
113
At yarışı iddaa dan daha pis çok çabuk kaybediyon ne olacağı hiç belli olmuyor tebrikler dost ama atlarda hep zararliysan birak

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
At yarışı iddaa dan daha pis çok çabuk kaybediyon ne olacağı hiç belli olmuyor tebrikler dost ama atlarda hep zararliysan birak
İddia da aynı şey oldu maçlar at yarışı gibi hemen yatılıyor bir sonraki ayağa oynanıyor yine yatılıyor aynı şey

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Bro surekli oynuyorsan bunun sacma olmadigini anlarsin sana kisaca yardimci olmaya calisicam anlaman icin.5li ganyanda 1 at yazmak 12 kurus ama 5lu ganyanda 35 kurus ayni kuponu yapip 5lide ilk ayagi tek atarsan kupon 100 lira ayni kuponun 4lusunu yaparsan 300 lira tutuyor haliyle 4lu gañyan ikramiyesi daha yuksek oluyor ve 1 at daha yazim dedigin zaman elin titriyor.malum toplamda 20 at falan yazinca katlanarak gidiyor o yuzden at yazmak zor is ama 5lide ve 6lida 12 kurus oldgu icin ranat rahat yaziyorsun.ben 5li yaptim ilk ayakda favori geldi bnde tekti zaten favoride geldi ben kuponu 300e yaptim ama aynisinin 4lusunu yapdam 900 tutucakdi ama verdigi para 1 k ben 300e 700 aldim.umarim anlatabilmisimdir 😉
Ok anladim. Cok eskiden oynardim ama sanirim ilk defa 4 lunun fazla verdigini gordum. At yarisindan zerre anlamam
ama 3-4 kez 6'liyi bilmistim. İnternetten 8-10 tane tahmin sayfasi aciyordum. Bir site 1-5-8.oburu 1-4-7 baskasi 8-5-9 yaziyor. Ben 5 le 8 e oynayarak tutturuyordum.

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Ulan eskiden kasa yaptıkmı bir heyecanı olurdu kasa yapıyoruz iki ara bir derede garip garip şeyler oluyor kasa hep 0 oluyor gol oluyor var iptal ediyor alt veriyoruz 90 artıda gol olup bitiyor kg veriyoruz 5-0 bitiyor üst veriyoruz iy 2 gol oluyor öyle bitiyor herzaman banamı denk geliyor bunlar anlamıyorum maç bitecek alt vermişiz adam penaltı yapıyor kaleci kurtarıyor saçma sapan şekilde dönen top gol oluyor

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,672
641
113
Başlığı okudum hayatın dibi 5 li ganyan yazıyordu.harbiden dibi bu nokta

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye