- 112,235
- 84,670
- 113
Sağlık olsun reis@Daimon yattik kardes konu kilit olabilir 😁
Sağlık olsun reis@Daimon yattik kardes konu kilit olabilir 😁
İnceleme var yarışta inşallah değişir@Daimon yattik kardes konu kilit olabilir 😁

Kesin sonuc gelmis.5 li en az 10 k bn sana diyim cok pis para gittiProtesto var yarışta
Yok degismediİnceleme var yarışta inşallah değişirEkli dosyayı görüntüle 224116
Aynen iyi verir tevzii az ama çok tersKesin sonuc gelmis.5 li en az 10 k bn sana diyim cok pis para gitti
3 kisi anca bilir bak gorAynen iyi verir tevzii az ama çok ters
6li yi Bilen cikmamis.5lide cok az vermis be 😁Aynen iyi verir tevzii az ama çok ters
Ankaraya tekin varmi kardesAynen iyi verir tevzii az ama çok ters
Bakayım yazarım kankaAnkaraya tekin varmi kardes
Ne güzel demiş sevgili HADİSE hadi "Delioğlan" hadi belime dolan diyeAnkaraya tekin varmi kardes
Cekimim gelmediki 1 liram bile yok suan.yetismez para aksama anca gelir 5 k ustunu gec oduyor piaNe güzel demiş sevgili HADİSE hadi "Delioğlan" hadi belime dolan diyedost bence en güvenilir tek ilk ayak 8 numara - Delioğlan orta mesafe çim atın kısası da var uzunu da bence rahat gelir en kötü yatarsa da 5 li yapılır

Tmm kardes cekim yetisirse bunu tek atip bi citir kupon yapcam ama cok minik olucak param kalmadi 😔Ne güzel demiş sevgili HADİSE hadi "Delioğlan" hadi belime dolan diyedost bence en güvenilir tek ilk ayak 8 numara - Delioğlan orta mesafe çim atın kısası da var uzunu da bence rahat gelir en kötü yatarsa da 5 li yapılır

Sen yine en azından çekim bekliyorsun beni crazy dün gece bitirdi perişan moduna bağladım ne altılı ne iddaa oynayamıyorum şuanCekimim gelmediki 1 liram bile yok suan.yetismez para aksama anca gelir 5 k ustunu gec oduyor pia
8i tek atip ufak bi kupon yaptim 2 ayakda geldiSen yine en azından çekim bekliyorsun beni crazy dün gece bitirdi perişan moduna bağladım ne altılı ne iddaa oynayamıyorum şuan
Bol şans kardeşim en sağlam tek oydu8i tek atip ufak bi kupon yaptim 2 ayakda geldi
Son ayaga kaldikda para vermezkiBol şans kardeşim en sağlam tek oyduve gelmiş sevindim inşallah tutturursun
Karatas patladi 5. Ayakda o iyi oldu yoksa 100 lira ya verirdi ya vermezdiBol şans kardeşim en sağlam tek oyduve gelmiş sevindim inşallah tutturursun
Ne var son ayakta ?Karatas patladi 5. Ayakda o iyi oldu yoksa 100 lira ya verirdi ya vermezdi