- 7,479
- 2,850
- 113
Tebrikler dost
Kazancın daim olsun reisParam kalsaydi cok guzel kombinler deniycektim manu handikap yapar ve bayern yener diye ama hem param kalmadi hemde manu yenilmis bende lille maci sifir ve bayern yeneri banko tuttu 20 liram vardi bayern yener lille sifir yanina farkli kombinelerle atalanta maci sifir ve benfica maci sifir deniycektim 4.5 liralik kupoonlarla parayi bolecegime atalanta sifir i kupondwn cimartip boyle bi kombin yaptim riski azaltmak adina 2 mac geldi kalan lille sifir ve benfica sifir umarim gelirde kupon param cikar.burda cash varsa bulamadim olsa bozardim suanEkli dosyayı görüntüle 174647Ekli dosyayı görüntüle 174647
Benim yanan kuponu gordunmu vbetünited benimde Vbet freebet kuponumu yaktı
EywKazancın daim olsun reis
Şimdi Gördüm Çok çok kötü kaçmış Kırmızı kart herşeyi Bozdu Golde erken gelmişti kırmızı olmasa belki ikimizde wonduk şuan şansBenim yanan kuponu gordunmu vbet
O kupondada normalde 3 beraberlik vardi dedim abartmiyim ama o beraberlikte vardi yani 10k uctuŞimdi Gördüm Çok çok kötü kaçmış Kırmızı kart herşeyi Bozdu Golde erken gelmişti kırmızı olmasa belki ikimizde wonduk şuan şans