- 2,201
- 1,178
- 113
Şaka gibi ya kirxe girecem
Dost NBA açık ve net şikenin döndüğü tek yer bence her şey olur yani orda bu kadar şaşırılıcak durum yok son topu kullanmaması da normal yandan hocaya bakıyor hoca ne derse oŞaka gibi birader böyle bisey olmaz a ya
Dost adamlar yedek son top in kullanınca ne oluyor ayıp etmiş mi oluyorDost NBA açık ve net şikenin döndüğü tek yer bence her şey olur yani orda bu kadar şaşırılıcak durum yok son topu kullanmaması da normal yandan hocaya bakıyor hoca ne derse o
Canın sağolsun dostvYine olmadı.lakers hep 2/1 serbest attı bide Utah hep süreye oynadı ordan kaybettik.saglik olsun bn gider rulete iyi gunler
yayın acsana izleyelimYine olmadı.lakers hep 2/1 serbest attı bide Utah hep süreye oynadı ordan kaybettik.saglik olsun bn gider rulete iyi gunler
Umarım orda kazanç saglarsin bol şans dostumYine olmadı.lakers hep 2/1 serbest attı bide Utah hep süreye oynadı ordan kaybettik.saglik olsun bn gider rulete iyi gunler
E yani fark 15sayı niye kullansın ki maç saatiyle şut saati arasında fark yok kalmış 15sn anlamsız olur kullanması maç yakın olsa fauller falan rahat gelirdi ama bu maça göre bence fazla bile bu sayı lebron yokken leşin leşi lakers izlediğim en keyifsiz takınDost adamlar yedek son top in kullanınca ne oluyor ayıp etmiş mi oluyor
Onu bizde dedik de dost yedek adam sayı atsın ne olacak yani kullansaE yani fark 15sayı niye kullansın ki maç saatiyle şut saati arasında fark yok kalmış 15sn anlamsız olur kullanması maç yakın olsa fauller falan rahat gelirdi ama bu maça göre bence fazla bile bu sayı lebron yokken leşin leşi lakers izlediğim en keyifsiz takın
Burada bütün şansızlık limitini doldurdun hocam rulette şans yanında olsun👍Yine olmadı.lakers hep 2/1 serbest attı bide Utah hep süreye oynadı ordan kaybettik.saglik olsun bn gider rulete iyi gunler
OkE yani fark 15sayı niye kullansın ki maç saatiyle şut saati arasında fark yok kalmış 15sn anlamsız olur kullanması maç yakın olsa fauller falan rahat gelirdi ama bu maça göre bence fazla bile bu sayı lebron yokken leşin leşi lakers izlediğim en keyifsiz takın
Ah be dost bu gözler neler gördü yemin ediyorum kuponları buraya atsam ağlarsın her şey mümkün bu NBA de 5dk da 20 bekliyorum son per tek takımdan omunda geldiği oluyor hiç unutmam 9dk 10 bekliyordum omunda gelmediği olduOnu bizde dedik de dost yedek adam sayı atsın ne olacak yani kullansa
Bisey diyim mı 219.5 üst verdiğim Bi maçta ilkyari 125 sayı çıktı 2. Yarı 95 sayı çıkmadı biliyo musun Brooklyn maçı gelse 40 oran tutuyordu kombinemdeAh be dost bu gözler neler gördü yemin ediyorum kuponları buraya atsam ağlarsın her şey mümkün bu NBA de 5dk da 20 bekliyorum son per tek takımdan omunda geldiği oluyor hiç unutmam 9dk 10 bekliyordum omunda gelmediği oldu