- 8,181
- 8,170
- 113
Tebrikler topramBı sürpriz yakaladık son ayakta bayağı atım var burda da yatarsam bı sure at yarışı oynamamEkli dosyayı görüntüle 787762Ekli dosyayı görüntüle 787763
Tebrikler topramBı sürpriz yakaladık son ayakta bayağı atım var burda da yatarsam bı sure at yarışı oynamamEkli dosyayı görüntüle 787762Ekli dosyayı görüntüle 787763
O kadar atta sürpriz gelmedi gelse on numara ikramiye verirdi ama yine Bi 10k sı var
Hiç anlamam tuttuysa hayırlı olsunBı sürpriz yakaladık son ayakta bayağı atım var burda da yatarsam bı sure at yarışı oynamamEkli dosyayı görüntüle 787762Ekli dosyayı görüntüle 787763
Tebrikler Serdar dayıBı sürpriz yakaladık son ayakta bayağı atım var burda da yatarsam bı sure at yarışı oynamamEkli dosyayı görüntüle 787762Ekli dosyayı görüntüle 787763
Aynen 1 tekle oynadım her ayağı esekledim sadece 1 ayak sürpriz geldi gerisi plasele atlar.yabanciya oynadım burdan sonra 6li oynadım ilk ayaktan paket 5li oynadım oda ilk ayaktan paket 4lu oynadım o geldi 8k verdi kar ettik.6li devir yarın Fransa'ya yuklenirimTebrikler valla 1 suprize iyi vermis
Bol şansın olsun dayı iyi gecelerAynen 1 tekle oynadım her ayağı esekledim sadece 1 ayak sürpriz geldi gerisi plasele atlar.yabanciya oynadım burdan sonra 6li oynadım ilk ayaktan paket 5li oynadım oda ilk ayaktan paket 4lu oynadım o geldi 8k verdi kar ettik.6li devir yarın Fransa'ya yuklenirim
Anlama boşver lanet bişey buHiç anlamam tuttuysa hayırlı olsun
TebriklerAynen 1 tekle oynadım her ayağı esekledim sadece 1 ayak sürpriz geldi gerisi plasele atlar.yabanciya oynadım burdan sonra 6li oynadım ilk ayaktan paket 5li oynadım oda ilk ayaktan paket 4lu oynadım o geldi 8k verdi kar ettik.6li devir yarın Fransa'ya yuklenirim
Tebrikler reisAynen 1 tekle oynadım her ayağı esekledim sadece 1 ayak sürpriz geldi gerisi plasele atlar.yabanciya oynadım burdan sonra 6li oynadım ilk ayaktan paket 5li oynadım oda ilk ayaktan paket 4lu oynadım o geldi 8k verdi kar ettik.6li devir yarın Fransa'ya yuklenirim