Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Rollingci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Elbette vardır benzer örneklerini bende gördüm
Sağlık olsun dostum koca adam kendi kararı fakat şu kumarı bırakıp çalışmak için gayret ettiği zaman, hayatındaki herşey iyi olacak demeyimde suankindan kat kat iyi olacak.

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Sağlık olsun dostum koca adam kendi kararı fakat şu kumarı bırakıp çalışmak için gayret ettiği zaman, hayatındaki herşey iyi olacak demeyimde suankindan kat kat iyi olacak.
Bu dedigine katiliyorum en azından şuanki durumdan daha iyi olacaktır

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Ya burakın bu işleri roll açınca sabah çocuğunu okula bmw ile birakicak cocuguna harclik veremeyen adam gecenin 2 sinde formlarda mi dolaşır nasil bi mantık bu çocuğuna harclik veremeyen adam gecede gündüzde çalış bak ben sana bisey soyleyim 44 yaşında bi adam olarak burdan alip cocuguna verdin harcligin hayrı olmaz git yat sabah erken kalk iş ara sen

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,368
2,107
113
Roll var dimi la takip edek

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Mk geçen gün 300 tl den 10 bin yaptım geri kaybettim 😀 bu illet böyle oldukça daha çok batarız gibi
Değil 10 bin 1milyon yapsan yine oynar kaybedersin dost yaptım kendi kendime şu parayı kazansam oynamam dedim yine oynadım, bizim en büyük zenginliğimiz kumarı bıraktığımız gün başlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...