- 103,071
- 58,219
- 113
Kaçırdın yasin son 200 kaldı bekledik bu saate kadar gelmedin.istersen 200u atam sigara alırsın broGeldim dayı gözüm dalmış 😅
Kaçırdın yasin son 200 kaldı bekledik bu saate kadar gelmedin.istersen 200u atam sigara alırsın broGeldim dayı gözüm dalmış 😅
Sen kayserilisin kendine gelNe kara ahtım var mış hiç birsey olumlu gitmez mi be Mk dünyasında aşk da kaybet para da kaybet çekiliş de kaybet ta Mk böyle yaşamanın
Sağlık olsun dostum koca adam kendi kararı fakat şu kumarı bırakıp çalışmak için gayret ettiği zaman, hayatındaki herşey iyi olacak demeyimde suankindan kat kat iyi olacak.Elbette vardır benzer örneklerini bende gördüm
Olur dayım 👍🏻Kaçırdın yasin son 200 kaldı bekledik bu saate kadar gelmedin.istersen 200u atam sigara alırsın bro
Kanka Kayseri'de pasif arıyorlar iyi para vereceklermis varmı bildiğinNe kara ahtım var mış hiç birsey olumlu gitmez mi be Mk dünyasında aşk da kaybet para da kaybet çekiliş de kaybet ta Mk böyle yaşamanın
Kanka var mı bana da bişey be 😔Kaçırdın yasin son 200 kaldı bekledik bu saate kadar gelmedin.istersen 200u atam sigara alırsın bro
Bu dedigine katiliyorum en azından şuanki durumdan daha iyi olacaktırSağlık olsun dostum koca adam kendi kararı fakat şu kumarı bırakıp çalışmak için gayret ettiği zaman, hayatındaki herşey iyi olacak demeyimde suankindan kat kat iyi olacak.
Başkan bu kazananalra ödülleri yarın mj atilacak oma bekleyelimKaçırdın yasin son 200 kaldı bekledik bu saate kadar gelmedin.istersen 200u atam sigara alırsın bro
Bu illet beni kayserlilik den çıkardı Mk 😀Sen kayserilisin kendine gel
Var mükremin geçen gelmişti Kayseri ye belki hala burdadır 😀Kanka Kayseri'de pasif arıyorlar iyi para vereceklermis varmı bildiğin
Bataktanda çıkarır inşallah hemşerim 🤣Bu illet beni kayserlilik den çıkardı Mk 😀
Çıkarız eyw da biraz zaman alırBataktanda çıkarır inşallah hemşerim 🤣
Son 200u attım param bitti tertemiz oldumKanka var mı bana da bişey be 😔
Çıkamayız abi bende bir kayserili olaraktan yalan götüme yuva yaptı 😂Çıkarız eyw da biraz zaman alır
Shellac atar onları paparana gelir yarın zatenBaşkan bu kazananalra ödülleri yarın mj atilacak oma bekleyelim
Yok kebap kebapBu hayat elbet bizede döner be bizde görmemezlikten geliriz
Mk geçen gün 300 tl den 10 bin yaptım geri kaybettim 😀 bu illet böyle oldukça daha çok batarız gibiÇıkamayız abi bende bir kayserili olaraktan yalan götüme yuva yaptı 😂
Değil 10 bin 1milyon yapsan yine oynar kaybedersin dost yaptım kendi kendime şu parayı kazansam oynamam dedim yine oynadım, bizim en büyük zenginliğimiz kumarı bıraktığımız gün başlayacakMk geçen gün 300 tl den 10 bin yaptım geri kaybettim 😀 bu illet böyle oldukça daha çok batarız gibi