http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Rollingci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,777
5,351
113
Adam simit aldım zor sattım yazmış okudun mu
Ben inanmıyorum kardeşim. Bizde garibandik, Ben evli değilim ama ev geçindirdim. Telefonum yoktu. Aldığım maaşla telefon almadım ama kardeşimi okuttum. Sırf kimseye muhtaç olmasın diye. Kendiside o çocuk kimseye muhtaç olmasın diye gerekirse aç yatacak, hanimininin telefonunu kullanacak. Herkes işin kolayını bulmuş kisacasi

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim

Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)

Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir

Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli

Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler

Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Bol şans emeğine sağlık

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,688
597
113
Ne kara ahtım var mış hiç birsey olumlu gitmez mi be Mk dünyasında aşk da kaybet para da kaybet çekiliş de kaybet ta Mk böyle yaşamanın

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,102
2,219
113
Bro başlığa yazdım aktif etkinlik açan üyeler diye bu adam senden daha aktif etkinlik açıyor adil olmaya çalıştım bak kaç arkadaşım yazdı hepsine dün ödül alana atamiyorum dedim daha napim.dunn30 40 k alanlar parası olunca ben istemeden ben uyurken bile ibanina 500 1000 atan adamlar bu etkinlik bikac kişiye faydamız dokunur belki etkinligi
Bence söylediğinde yaptığın uymuyor aktif etkinlik anlayışın senin farklı sanırım neyse benim beklentim yok artık para senin istediğine verirsin bizleri ilgilendirmez sonuçta

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,777
5,351
113
Kimse yok sectiklerimden 2 kişi vardı ama 2side yok onlarin yerine 1 kişi seçtik 1 kaldı oda sen ol.soyle yapalım istersen 2 adım yap 1 kişiye 500 secelim yada 3 adım yap 2 kişiye 500 verelim.kazanirsan parayı bana aticaksin ben secicem 2 kişiyi ok?
Kesene bereket tamamdir

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,133
58,256
113
Ben inanmıyorum kardeşim. Bizde garibandik, Ben evli değilim ama ev geçindirdim. Telefonum yoktu. Aldığım maaşla telefon almadım ama kardeşimi okuttum. Sırf kimseye muhtaç olmasın diye. Kendiside o çocuk kimseye muhtaç olmasın diye gerekirse aç yatacak, hanimininin telefonunu kullanacak. Herkes işin kolayını bulmuş kisacasi
Kardes dmden IBAN isim soy isim yaz okudunmu yazdiklarimi

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,948
1,958
113
Sen zaten ilk yazmandan beri siyasete gireceksin bir yerden de nerden gireyim diye bekledin, mesele siyaset meselesi değil kardeşim sonuna kadar haklısın fakat birşeyleri göze alıp çocuğu yaptıysan en azından hayatın dört dörtlük değilse bile çocuğunu kimseye muhtaç etmeyeceksin ben bunu bilir bunu söylerim kusura bakmayın burda konunuzuda bölmüş olduk Allah herkesin gönlüne göre versin iyi geceler
Derdim siyasete girmek değil insan yaptıklarıyla yaşar kendi adıma örnek verecek olursam bu şartlarda çoçuk sahibi olmak istemem bir sürüde sebep sayılır asıl demek istedigim şey ise empati kurabilmek kimse çoçuğunu 3 kuruş paraya muhtaç etmek istemez

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,285
1,566
113
Derdim siyasete girmek değil insan yaptıklarıyla yaşar kendi adıma örnek verecek olursam bu şartlarda çoçuk sahibi olmak istemem bir sürüde sebep sayılır asıl demek istedigim şey ise empati kurabilmek kimse çoçuğunu 3 kuruş paraya muhtaç etmek istemez
Ben çocuğunun mama parasını kumara yatıran adam biliyorum dostum inan bak.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,133
58,256
113
Holiyle Artemisi nasıl aynı anda götürdün ağa benim kafam çorba oldu ikisindede cipim iyidi sonra kontrolü kaybettim
Bazen 3 sitede hatta 4 sitede oynuyorum normal masa 2 turnuva ben normal masadada 3 veya 4 masada oynuyorum en az 2 masa oda nadiren

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,283
6,934
113
Ne kara ahtım var mış hiç birsey olumlu gitmez mi be Mk dünyasında aşk da kaybet para da kaybet çekiliş de kaybet ta Mk böyle yaşamanın
Kaderimiz aynı🙁
Bide yarın mahkemem var benim
Herşey olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...