- 2,903
- 1,319
- 113
Tamam kardeşim katılmıyorum ben yahu valla billa adam beni seçerse sana devir edecem bi kişi bi kişidir sizin içinEstağfurullah forum herkesin forumu ama konu var konu var var burası kod dağıtma konusu değil
Tamam kardeşim katılmıyorum ben yahu valla billa adam beni seçerse sana devir edecem bi kişi bi kişidir sizin içinEstağfurullah forum herkesin forumu ama konu var konu var var burası kod dağıtma konusu değil
Beni gör reis hiç roll yaptırmadı bana kimseBeyler foruma bu sekil girdim ben bı ark seçeyim o bı başlasın ben o sıra uyanayim ayilayim bide şu dmlere bakayım.burda şuan aktif olanlardan seçeyim 1kisi zabaha kadar burdayiz
Olur reis başlıyorum ben hemen o zaman hahahahahaBeyler foruma bu sekil girdim ben bı ark seçeyim o bı başlasın ben o sıra uyanayim ayilayim bide şu dmlere bakayım.burda şuan aktif olanlardan seçeyim 1kisi zabaha kadar burdayiz
Teşekkürler çok heyecanlıyımArkadaşlar dünkü ödül attığım arkadaslardan secemeyecegim alınma kırılma olmasın başka arkadaşlarda şansını denesin
Günaydın canım dayımTam vakdinde uyanmisim 😁
2. TalibimBeyler foruma bu sekil girdim ben bı ark seçeyim o bı başlasın ben o sıra uyanayim ayilayim bide şu dmlere bakayım.burda şuan aktif olanlardan seçeyim 1kisi zabaha kadar burdayiz
Senden hiç ödül almadik dost şansımızı denemek icin sıradayız uygunsaArkadaşlar dünkü ödül attığım arkadaslardan secemeyecegim alınma kırılma olmasın başka arkadaşlarda şansını denesin
Yarışmacı arkadaslara bol şans ozaman roll takip ederizBro ödül alanlardan secemiycem ayıp olur sen ödül aldin
Bekliyoz abiArkadaşlar dünkü ödül attığım arkadaslardan secemeyecegim alınma kırılma olmasın başka arkadaşlarda şansını denesin
Sabaha kadar buradayız 😃Beyler foruma bu sekil girdim ben bı ark seçeyim o bı başlasın ben o sıra uyanayim ayilayim bide şu dmlere bakayım.burda şuan aktif olanlardan seçeyim 1kisi zabaha kadar burdayiz
Sen yap dmden IBAN isim soy isim yada papara yaz dvmina bakicazSözü aldık @Hayat1kumar dan bakalım
Bekliyoruz kralBeyler foruma bu sekil girdim ben bı ark seçeyim o bı başlasın ben o sıra uyanayim ayilayim bide şu dmlere bakayım.burda şuan aktif olanlardan seçeyim 1kisi zabaha kadar burdayiz
Reis seçimler bitti mi rolling içinTD wp dm dolmuş taşmış anasını satayim
Biri benim hahahahajajTD wp dm dolmuş taşmış anasını satayim