- 103,071
- 58,219
- 113
Bol şans dıstUlan atamiyor kolsuz belki faullerde gelir bakalım sansimiza.Ekli dosyayı görüntüle 784704
Full 3 attılar izliyorum maçıAbooo konuyu açana kadar 10 sayı atmış ya la adam galiba kazandım😁 iyi oldu cep delikti
30 atari 11 orandi o kdr abartmiyim dedim ama aticak bu gidişle 35 bile atar1 dakkada 8 sayı attı adam şaka gibi şansa 😆
Son 1 sayi kalmışUlan atamiyor kolsuz belki faullerde gelir bakalım sansimiza.Ekli dosyayı görüntüle 784704
Bı tanede aynı maça kombine var ama o gelmez çok şey lazım ona Alex 32 sayı 7 rib murray 7 asist falan o gelse iyi olckdi ama umut yok17 dakkada 2 sayı atar herhalde 😂
Bol sans dostUlan atamiyor kolsuz belki faullerde gelir bakalım sansimiza.Ekli dosyayı görüntüle 784704
Bol bol şanslar dostUlan atamiyor kolsuz belki faullerde gelir bakalım sansimiza.Ekli dosyayı görüntüle 784704
Son 1 sayi atacak insÇok kötü yuzdeyle oynuyordu sinirlendim takibi bıraktim 13de5di adam sonra ne attıysa girmiş
Konu onay aldı 2 lik ve üçlük kaçtı MurrayBı tanede aynı maça kombine var ama o gelmez çok şey lazım ona Alex 32 sayı 7 rib murray 7 asist falan o gelse iyi olckdi ama umut yok
Tebrikler abi 1 sayı kalmışAbooo konuyu açana kadar 10 sayı atmış ya la adam galiba kazandım😁 iyi oldu cep delikti