- 28,206
- 17,047
- 113
33
35 la geldi
Tebrikler abi 2 de 235 la geldi
2.per sakatlandiBitene kadar çıkartmaz oyundan herhalde curryde oynamamış 2.yari
Eyw bro bı tane yattı ama o ufakti zaten önemli deildi slotda kaybettim anca kasama döndüm şimdi.roll açmak istersen sana actirayim kimse takip etmedi zatenTebrikler abi 2 de 2
Tebrikler dostEyw bro bı tane yattı ama o ufakti zaten önemli deildi slotda kaybettim anca kasama döndüm şimdi.roll açmak istersen sana actirayim kimse takip etmedi zaten
Maç yok ki abi kupon yapayım istiyorsan gelirse çekiliş açayımEyw bro bı tane yattı ama o ufakti zaten önemli deildi slotda kaybettim anca kasama döndüm şimdi.roll açmak istersen sana actirayim kimse takip etmedi zaten
İmkan yok şuan bro durumlar bu ara kritik yoksa ben böyle yüksek basmam.bos geçmeyelim diye askere actiricam isterseBana da bir roll yaptırsana imkanın varsa
Tamamdır dostİmkan yok şuan bro durumlar bu ara kritik yoksa ben böyle yüksek basmam.bos geçmeyelim diye askere actiricam isterse
Bro gelirse çekiliş acma atam sana roll kasası ister roll yap ister cigara al ister akşam maçlarına beklemede kupon yap.gelirse kendin seçer 1 kişiye yolların.ibanin var bnde cekim gelsin atarimMaç yok ki abi kupon yapayım istiyorsan gelirse çekiliş açayım
Bol sans kralGelirse 1 arkadasa 250lik roll actiririmEkli dosyayı görüntüle 780882
Tamam abi ben öğleden sonra müsait olduğumda rol açarım Kesene bereket sagolasinBro gelirse çekiliş acma atam sana roll kasası ister roll yap ister cigara al ister akşam maçlarına beklemede kupon yap.gelirse kendin seçer 1 kişiye yolların.ibanin var bnde cekim gelsin atarim
Tebrikler abiGelirse 1 arkadasa 250lik roll actiririmEkli dosyayı görüntüle 780882
Eyw hemsoTebrikler abi