- 103,072
- 58,219
- 113
boool şans reisGelirse 1 arkadasa 250lik roll actiririmEkli dosyayı görüntüle 780882
Bol şansGelirse 1 arkadasa 250lik roll actiririmEkli dosyayı görüntüle 780882
Eyw kardeş nbrBol şans
Sen boşuna yorma kendini Ahmet kardeşim.ne zaman forumda etkinlik açmaya başlarsan birileri senin kuponlarını takip ederse o zaman konularima gelirsin.sana geçen attigimda söylemiştim ilk ve son bu diye o yüzden boşuna yorulmani istemem sans dilegin içinde tskr ederimgsw mola aldı
09.25 süremiz
ben rol açıyorum zatenSen boşuna yorma kendini Ahmet kardeşim.ne zaman forumda etkinlik açmaya başlarsan birileri senin kuponlarını takip ederse o zaman konularima gelirsin.sana geçen attigimda söylemiştim ilk ve son bu diye o yüzden boşuna yorulmani istemem sans dilegin içinde tskr ederim
İyi uyandık işe geldik sendenEyw kardeş nbr
Kendi paranla demek istedi sen sponsor ile açıyondurben rol açıyorum zaten
kendi paramla da açıyorum bakabilirsinizKendi paranla demek istedi sen sponsor ile açıyondur
O msji aldı bro 😉 yinede yardımın için tskr ettimKendi paranla demek istedi sen sponsor ile açıyondur
Bitene kadar çıkartmaz oyundan herhalde curryde oynamamış 2.yariŞut yuzdesi çok kötü bugün curty sakatlandı kaçmaz burdan dedim hiçte öyle olmadı 17 şut 6 isabeti var avelin