- 103,075
- 58,221
- 113
Son dkda atmış ya la adamlar
Ümidi kesmedik ahmet gardasimlaSon dkda atmış ya la adamlar
kralsın abiÜmidi kesmedik ahmet gardasimla
2. Adıma maç yokSon dkda atmış ya la adamlar
Bol şansYavaş ilerliycem kazanırsak konudan 2 rollcu seçeriz
K1Ekli dosyayı görüntüle 763650Ekli dosyayı görüntüle 763650
Bigbass Halloween 2 gelir o zamanMaç yok beyler bn sadece basket ve futbol oynuyorum canlıda Max yok yaklaşan maçta yok en erkeni 9.30da
Belkiycem acele etmiycem dedim zaten başlangıçta.kasa 1200 tek atıp senle Ahmet'e 250 paslariz gelirse tabi aslında ben forumda hiç etkinlik acmayana ödül atmıyorum ama 1 defalık yapariz@Hayat1kumar maç da yok neye oymican
Daha saat erken bosverMaç yok beyler bn sadece basket ve futbol oynuyorum canlıda Max yok yaklaşan maçta yok en erkeni 9.30da
Gelmez o iş bitti ben anladım mi tuyuyorumBigbass Halloween 2 gelir o zaman
sağolasın reis kralsınBelkiycem acele etmiycem dedim zaten başlangıçta.kasa 1200 tek atıp senle Ahmet'e 250 paslariz gelirse tabi aslında ben forumda hiç etkinlik acmayana ödül atmıyorum ama 1 defalık yapariz
Problem yok ahmet aldigin parayla bi roll acarsin artikBelkiycem acele etmiycem dedim zaten başlangıçta.kasa 1200 tek atıp senle Ahmet'e 250 paslariz gelirse tabi aslında ben forumda hiç etkinlik acmayana ödül atmıyorum ama 1 defalık yapariz
Açmıyor la çok ödül alıyor aldigi gibi puff yok oluyo adam.neyse beni ilgilendirmez bu seferlik atayım kalbi kırılmasın.kazanamasakta 2nizede aticam 250ser ama 2. Adımı atmamız lazım 🥴Problem yok ahmet aldigin parayla bi roll acarsin artik