- 85,385
- 30,123
- 113
Terbıkler
Aklımızı aldılar 9 fark öndeyken 5 dkda paket oldu son 4 dk kala 7 sayı gerideydi yeneri 6.50 orandi ordan çevirdi yoksa ekmeksiz kalcktikTebrikler emmi golden maçında iyi heyecan yapmissiniz
Kovaliyorum ben arada böyle.bi eleman daha dün TD yaptı sanirim atlantada oynuyor adamı ilk kez gördüm ona TD yapar açılmamıştır heralde 😁Josh hartla iletişime mi geçtin naptın abi 😄 tebrikler 26 oran iyi iş
reis o kadar dedim curry sana sen demediğini bırakmadın adam maçı almış bildiğinAklımızı aldılar 9 fark öndeyken 5 dkda paket oldu son 4 dk kala 7 sayı gerideydi yeneri 6.50 orandi ordan çevirdi yoksa ekmeksiz kalcktik
Senin kacirdiklarindan haberin yok tabi 😁reis o kadar dedim curry sana sen demediğini bırakmadın adam maçı almış bildiğin
kral izliyordum maçı 7 de nöbetim bitti bitişini gördüm ama iyi çevirmişSenin kacirdiklarindan haberin yok tabi 😁
Valla sabah sabah kabız ettiler neyseki değdi.hos geleni kaybettik ama 50yi 6k yapabilme başarısı gosterdikkral izliyordum maçı 7 de nöbetim bitti bitişini gördüm ama iyi çevirmiş
olsun dayı sen istesen bidaha yaparsın yeterki josh hart triple yapsınValla sabah sabah kabız ettiler neyseki değdi.hos geleni kaybettik ama 50yi 6k yapabilme başarısı gosterdik
Artık bidahaki sene yapar ona denk gelmek pek mümkün deilolsun dayı sen istesen bidaha yaparsın yeterki josh hart triple yapsın
EywGüzel oranlar yakalamissin Tebrikler dost