- 103,135
- 58,256
- 113
Saolasin 3 dk kala yattıkGeçmiş olsun üzüldüm
Saolasin 3 dk kala yattıkGeçmiş olsun üzüldüm
Bugün 3 kuponum tek maçtan tek golden tek sayıdan lose oldu nerden baksan 40k kazanç çöp olduSaolasin 3 dk kala yattık
YatmısızBolsans
Geçmiş ola kardeş uzuldumBugün 3 kuponum tek maçtan tek golden tek sayıdan lose oldu nerden baksan 40k kazanç çöp oldu
Valla maç yokdu kardeş hepsi dandik maçtı pek alt oynamam bunun ilk 2 per üst olmuş diye alt aldım yine üst oldu şerefsiz dep 5 dk olmadan 18 attı ne attıysa girdi şimdi kolları koptu itlerin 3 dk sifirDostum geçmiş olsun ama naçizane tavsiyem kadın basketbol değilse oynayanlar 31.5 falan bu baremler erkeklerde çok kuru bile geçse periyotlar bir yolunu bulup en kötü 30 oluyor
Psikolojik bilirim o duyguyu rulet gibi 5 el kırmızı geldi bu el siyah gelir diyor insan yine kırmızı geliyorValla maç yokdu kardeş hepsi dandik maçtı pek alt oynamam bunun ilk 2 per üst olmuş diye alt aldım yine üst oldu şerefsiz dep 5 dk olmadan 18 attı ne attıysa girdi şimdi kolları koptu itlerin 3 dk sifir
Bugün Valencia maçına ilk yarı her iki takım 40 atar girdim. Dep ilk per 26 attı, ikinci per başı 4 daha attı. 30 oldu sonra yaklaşık 7.5 dk sayı atmadı son 2 dakka 38 oldu öyle bittiŞerefsiz dep 5 dk olmadan 18 oldu kalan sürede 2 attı kolsuz itler